Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol aludjunk ilyen családi balhé miatt?
A párom is a szüleivel él, és egyenlőre én is a szüleimmel élek.
Minden héten megyünk egymáshoz, egyszer ő jön hozzánk, utána pedig én megyek hozzájuk.
A következő a problémánk:
Barátom testvére külföldről hazajön, aki elég idegbeteg, valamint engem utál. (Soha nem látott még, nem is beszélt velem soha) Szeret otthon balhézni, a családját is bántani szokta, fizikailag is sajnos.
Az én szüleim nagyon szeretnek beleszólni dolgokba, nem akarom hogy tudják a párom családi helyzetét, párom se szeretné nekik ezeket a dolgokat elmesélni.
Azt se akarjuk,hogy akkor én most hónapokig ne mehessek le a páromhoz, mert sokáig itthon lesz most a testvére.
Van egy másik tesója, aki pár házzal arrébb lakik, kicsi ház, szerintetek nem lenne bunkóság addig hozzá bekéreckedni, hogy had legyünk nála?
Pénzünk nincs, hogy hotelekben aludjunk, mindketten szeretnénk, ha nem tűnne fel az én szüleimnek az egész. Ha csak ő jönne hozzám, az gyanús lenne.
Kérlek, van valami jó ötletetek?
20/L
Ha nem vagytok felnőttek, minek játszátok?!
Miért nem lehet nálatok annyit mondani, hogy jön haza a bátyuska, aki látatlanban utál engem -kíváncsi leszek, mi lesz. Aztán mikor megérkezett és tényleg annyira ellenséges (egyelőre te sem ismered), akkor megmondod otthon a szülőknek, hogy most már te is utálod, mert bunkó veled, ergo amíg otthon leledzik, hanyagolod őket.
Nem is hazudsz, nem is mondasz el olyasmit, amit a barátod nem szeretne a külvilág orrára rákenni, meg is oldottad.
Amúgy nálatok is lehet gubanc, ha nem lehet ilyen kulturáltan megbeszélni a felmerülő dolgokat. Inkább bekéredzkedtek valakinek a nyakára, hogy otthon esetleg hónapokig hazudhassatok egy helyzetet, ami nem is létezik.
Nem tudom, melyik kínosabb.
A 20/L az 12 akart lenni ugye? Csak elírtad...
Ha egy ilyen kis ügyet nem bírtok megoldani, akkor valóban inkább menjen mindenki szépen a saját kis szobájába barbizni meg kisautózni, mert a felnőttségtől még fényévekre vagytok.
Ha olyan komoly a kapcsolatotok, akkor talán el kéne menni dolgozni és kivenni közösen egy albérletet, hogy ne a szülőknek kelljen titeket eltartani.
Másrészt miért titkolóztok? Elvileg együtt akartok majd élni, akkor miért is nem lehet beszélni a másik családi helyzetéről?
Harmadrészt pedig nehogy már a párod ne tudja helyretenni a saját tesóját, pláne, ha már csak látogatóba jár haza.
Az egyetlen ötletem, hogy NŐJETEK FEL, menjetek dolgozni, éljetek saját életet, és akkor nem lesz ilyen gondotok.
OFF
Szeret otthon balhézni, a családját is bántani szokta..
És ilyenkor ők meg vannak kötözve, elkábítva?
Vagy miért nem csinálnak vele semmit, többedmagukkal? Telefonálni sem tudnak a rendőrségre, ha annyira komoly a helyzet?
Egyáltalán, minek engedik be ezt a barmot?
Szerintem a saját ágyacskátokban, mert gyerekek vagytok még, de nagyon.
Az meg külön szégyen, hogy a szülők eltűrik, hogy a tesó rongáljon, meg uralkodjon - bár, gondolom nélküle szegénység lenne, ő tolja a pénzt kintről.
Más: te nem érzed, milyen ciki odaállni a másik tesó elé, hogy "jöhetünk dugni?", mert gyértelmű, hogy azért járnátok oda. Enyhén szólva is bunkóság.
annyi az egész,hogy odamész a balhés bátyóhoz,kezet nyújtasz,hogy-szia ica vagyok,béla barátnője,örülök hogy megismerhetlek.-
ennyi és már nem is fog utálni meg balhézni sem.
de ha sunyi kutya leszel,akkor már valódi oka lesz utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!