Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsony önbizalommal nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony önbizalommal nem érdemes párt keresnem?

Figyelt kérdés
Sose volt önbizalmam, de még ami volt is a férfiak azt is lerombolták azzal, hogy nem voltam jó a számukra. Az exemnek is az elején én voltam élete nagy szerelme, aztán mégis szakított. Nem tudom már elhinni magamról, hogy én is jó lennék, vagy szerethető, főleg ha látok más párokat, akik mellett kitartanak. Azt gondolom magamról, hogy nem kellenék senkinek.
2020. júl. 27. 18:07
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
83%
Egy pszichológust keress előbb.
2020. júl. 27. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:
A pszichológus mihez kezdene velem?
2020. júl. 27. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Attól, hogy az exed kiszeretett belőled, még lehetsz csodálatos. Valaki másnak.

Hidd el, vagyunk hasonló helyzetben még egy páran, de azért, mert 1-2-3 stb. férfinak nem te vagy a tökéletes partner, lehet, hogy másnak meg de. :)

2020. júl. 27. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Egy jó párszor csalódtam már, és én is csak öregszem.
2020. júl. 27. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Én férfi vagyok, de ugyanígy érzek mint te, ugyanilyen okokból.
2020. júl. 27. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy pszichológus pont ezzel tudna mit kezdeni, és az sosem hátrány, ha fejleszted önmagad.

Én úgy gondolom, hogy igen, előbb magadat kell szeretned, hogy más is szerethessen. Legalábbis egy egészséges önképed kell hogy legyen, az nem azt jelenti, hogy rendíthetetlen önbizalmad legyen, csak fogadd el magad, és legyél tisztában a jó és rossz tulajdonságaiddal is.

2020. júl. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!