Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet felismerni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet felismerni ha valaki leszbikus vannak rá utaló jelek? Miért válik egy lány leszbikussá?

Figyelt kérdés
Itt gondolok arra is, hogy ti mit gondoltok arról, hogy egy lány leszbikus, Illetve még szerintetek egy kapcsolatban mennyire baj a nagy korkülönbség pl 12 év? Legyen az akár fiú lány vagy lány-lány kapcsolat!
2010. aug. 3. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tényleg szereted ezt a lányt az vagy. Én is megismerkedtem egy lánnyal tavaly. Én most 15 vagyok a lány pedig 19. Több mint egy ève szeretem de sose fogom elmondani neki :D el fog ballagni 4 hónap múlva, de most szinte a legjobb barátnők vagyunk és állandóan rá gondolok. Lett egy barátja nemrég és küldött pár smárolós képet úgyhogy sikerült összetörnie picit. Szerintem örülj neki, hogy van valakid ès szeret.

(Az L word tènyleg jó film én is beleszerettem Shane a kedvencem róla veszem a stílusom én is :D)

2015. dec. 30. 23:03
 12/14 anonim válasza:
NEM BESZÉLTÉL A FIUKRÓL.leHET RAGASZKODSZ A NŐKHÖZ, PONTOSAN EGYHEZ, DE ATTÓL MÉG LEHET ,HOGY TOTÁL HETERO VAGY. A FÉRFIAKHOZ VALÓ VONZÓDÁS OLYAN ÖNÁLLÓ ÉLMÉNY, AMI VAN ÉS KÉSZ. LEHETSZ BISZEX, VAGY ÚGY LEHETSZ SZERELMES NŐKBE, HOGY KÖZBE HETERO VAGY. ÉN ÚGY TAPASZTALTAM, HOGY VAN AZ EMBERBEN VALAMI LÉNYEG, AMI ESSZENCIA, AMI MEGHATÁROZZA, HOGY Ő MI. INKÁBB, LEHET ,HOGY VALAMILYEN ÉLMÉNY MIATT, VAGY MERT OTTHON NEM EZT LÁTTAD, NEM TUDSZ KÖZELEDNI A FIUKHOZ. DE IGÉNYED ATTÓL LEHET RÁ, ÉS PÁR ÉV MÚLVA KI FOG DERÜLNI, EZ BIZTOS. NEM ÍRTÁL ARRÓL SEM ,HOGY OTTHON MI A HELYZET. A RAGASZKODÁST ÉN IS ÁTÉLTEM VALAKIVEL, MÉG FIATALABB KOROMBAN, ÉS TELJESEN BELEVETTETTEM MAGAM A KAPCSOLATBAN, A SZEXEN KÍVŰL MINDENT. ÉN NEM TUDOK SZEXELNI NÖVEL EZ VAN. DE EGY ÉVIG SÜLVE FŐVE EGYÜTT VOLTUNK. MOST MÁR NEM LÁTTAM TIZ ÉVE, ÉS NEM TUDNÁM UGYANAZT ÁTÉLNI, MINT AKKOR. a PSZICHOLÓGIA NAGYON JÓ ERRE. a BELSŐMBEN A TÁRSAT A NŐBEN LÁTTAM, PEDIG MÁR LÁTOM FÉRFIBEN IS. KICSIT SZÉGGYELLEM A RÉGI ÉNEMET, DE HOZZÁTARTOZOTT AHHOZ HOGY AZ LETTEM ,AKI MOST VAGYOK.
2016. jún. 6. 21:04
 13/14 anonim válasza:
100%
Tudom már régen volt hogy irtátok szerintem nem ciki ha valaki a saját neméhez vonzódik ugyanugy tisztelnikel öket mint a többi embereket is.....
2018. jún. 24. 22:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyan már régi a kérdés , de hasznos lehet , én legtöbbször kibököm teljesen függetlenül attól , hány éves lányos vagy fiús ha valamelyik nő a saját nemehez (is) húz . A tekintetükből észre lehet venni , főleg ha kedvére való vagy.
2023. aug. 17. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!