Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózásnak számit-e? (lent)
16:00
Mármint a nyelvét? :D Hát ez csajtól is függ, de jobb esetben egy igényesebb csajt szed össze és pl ízre vagy szagra meg tudja különböztetni :D
Mondok én valamit.
A "társadalmi elvárások" alapján a nyelves az igazi csók, hiszen egyre többen vannak ezen a véleményen. Ennek ellenére eredetileg nyelv nélküline indult a csók, a nyelveset akkor találták ki, amikor valai franca faluban be volt tiltva a szex.
Tehát egyöntetű választ biztos nem fogsz kapni, hiszen mindenki mást gondol erről. Ha az eredeti "definíciót" nézzük, az is csóknak számít, amit te mondtál, de ha a társadalmi elvásároknak akarunk megfelelni, akkor nem. Döntsd el te, hogy melyiket akarod.
szerintem is úgy van, hogy az úgymond szájrapuszi, az egy csók. a csókolózás meg az amikor, nyelveztek...:DDD bocsi, de ezt máshogy nem tudtam mondani..:DD
amúgy ha, közben érzed a nyálát, akkor igen is csókolózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!