Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek melyik típus jön be jobban?
Figyelt kérdés
Ha ilyen a nő hasa:
1. [link]
Vagy ha ilyen:
2.
Melyik a szexibb? Mennyire fontos nektek ez?
Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 24. 10:24
A kérdező szavazást indított:
1. (puha, zsíros has)
2. (lapos, kicsit izmos has)
47 szavazat
2/12 anonim válasza:
Lehet kicsit több, mint a második, de semmiképpen sem az első
3/12 anonim válasza:
Ezek közül a kettes, de a kettő közötti állapot is megfelel nekem.
Nálam nem fontos, mert nem a lány hasát szoktam nézni.
4/12 anonim válasza:
A husibb àltalàban jobban tetszik nekem
5/12 anonim válasza:
Szeretem én is ha egy picit van pocak, de az 1-es sok.
F
7/12 anonim válasza:
Most komolyan milyen választ várnál erre? Te is tudod melyiket választanák a férfiak. Mindazonáltal egy nő nem csak a testéből vagy a kockás nem kockás hasából áll. Akinek csak ez számít azzal szerintem alapból ne akarj összejönni.
8/12 anonim válasza:
Azért jó lenne, ha fej is tartozna a hasakhoz. :D hiába szép egy formás test, ha csúnya fej társul hozzá, alpári, ostoba stílussal. És hiába "hájas" egy has, ha van a lányban más ami megfog (szép, okos, vicces, kedves, arányos stb), akkor pont nem érdekel milyen a hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!