Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van igazság abban, amit az alábbi két grafikon ábrázol?
A felső azt mutatja, ahogy a férfiak értékelik a nőket, az alsó pedig azt, ahogy a nők a férfiakat. Bal oldalon a legkevésbé vonzó, jobb oldalon a legvonzóbb személyek aránya.
A férfiak 80%-a ezek szerint a nők szemében valóban átlag alattinak számít?
10.
Ez teljesen igaz. Viszont...
És az oldalon lévő nők általában leszólják a színész/zenész férfiak képeit is.
Melyik a "jobb"? :D
#10: Egyik sem jobb.
"A férfiak 80%-a ezek szerint a nők szemében valóban átlag alattinak számít?"
Tanuljátok már meg, mit jelent az átlag. Nem lehet valaminek a 80%-a átlag alatti. Istenem!
Kicsit túlzó szerintem az ábra, de van benne igazság is.
Egyébként azért van az, hogy a nőknek 10 férfiból 1-2 jön be kb, a férfiaknak 10 nőből 7-8 (mondjuk, nagyjából), mert nekik ki kell választaniuk azokat akik a "legjobbak" és velük "párosodni" (Lásd.: állatvilág) a férfiaknak pedig azért tetszik több nő, mert ők meg arra törekednek, hogy minél több nőt "megtermékenyítsenek", ez evolúció amit tényleg nehéz elfogadni olyanoknak például, akik nem épp a legszebbek, de legegyszerűbben így lehetne felvázolni mi is a helyzet.
Az, hogy ezt te mennyire tudod elfogadni megint egy másik kérdés, mert ugye akinek vannak sikerei az nyilván nem panaszkodik, ezzel a kérdéssel meg tájékozatlansággal meg én úgy gondolom, hogy te az ellenkezője vagy, nem volt részed túl sok sikerélményben. Ki se írtad volna ezt a kérdést akkor szerintem.
Nem túlzó az ábra, az OK Cupid nevű amerikai társkereső felméréséből való statisztika.
Ezért van az, hogy a Tinderen, ahol szélsőségesen kinézet alapján megy a társkeresés, a nőknek kb 80%-a hajt a férfiak kb 20%-ára. Átlagos férfiként sok esélyed nincsen, ezért van az, hogy a legtöbb férfi mindenkit jobbra húz, és így is kevés match-e van.
A top kanok viszont válogathatnak a suncik között
Utolsó, ezért írtam, hogy evolúció. Vagy elfogadod, vagy nem. Az a te döntésed, néha én is van, hogy haragszom arra a nőre akit nem sikerül "becserkészni" meghódítani, de aztán kicsit elgondolkodok ezen a dolgon, és teljesen objektíven meg tudom közelíteni a dolgot, ebben az esetben azt, hogy mi (a nő és én) nem egymást keressük. Elfogadom és nem agyonverem, meg zaklatom, meg "minden nő k*rva" hanem ami nem megy azt nem kell (sőt nem szabad, mert attól csak rosszabb lesz) erőltetni.
Neked ez miért nem megy? meg a hozzád hasonlóknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!