Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van igazság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van igazság abban, amit az alábbi két grafikon ábrázol?

Figyelt kérdés

A felső azt mutatja, ahogy a férfiak értékelik a nőket, az alsó pedig azt, ahogy a nők a férfiakat. Bal oldalon a legkevésbé vonzó, jobb oldalon a legvonzóbb személyek aránya.

[link]

A férfiak 80%-a ezek szerint a nők szemében valóban átlag alattinak számít?

2020. júl. 22. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%

10.

Ez teljesen igaz. Viszont...

És az oldalon lévő nők általában leszólják a színész/zenész férfiak képeit is.

Melyik a "jobb"? :D

2020. júl. 22. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Egyébként mi a forrása ennek a grafikonnak? Hány emberen végeztek kutatást, és kiken? Simán el tudom képzelni, hogy kamu, mert nagyon nem releváns.
2020. júl. 22. 21:13
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

#10: Egyik sem jobb.

"A férfiak 80%-a ezek szerint a nők szemében valóban átlag alattinak számít?"

Tanuljátok már meg, mit jelent az átlag. Nem lehet valaminek a 80%-a átlag alatti. Istenem!

2020. júl. 22. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Hogy lehet a most attractive 0%? :D Nem létezik chad? ;D
2020. júl. 22. 21:19
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

Kicsit túlzó szerintem az ábra, de van benne igazság is.

Egyébként azért van az, hogy a nőknek 10 férfiból 1-2 jön be kb, a férfiaknak 10 nőből 7-8 (mondjuk, nagyjából), mert nekik ki kell választaniuk azokat akik a "legjobbak" és velük "párosodni" (Lásd.: állatvilág) a férfiaknak pedig azért tetszik több nő, mert ők meg arra törekednek, hogy minél több nőt "megtermékenyítsenek", ez evolúció amit tényleg nehéz elfogadni olyanoknak például, akik nem épp a legszebbek, de legegyszerűbben így lehetne felvázolni mi is a helyzet.

Az, hogy ezt te mennyire tudod elfogadni megint egy másik kérdés, mert ugye akinek vannak sikerei az nyilván nem panaszkodik, ezzel a kérdéssel meg tájékozatlansággal meg én úgy gondolom, hogy te az ellenkezője vagy, nem volt részed túl sok sikerélményben. Ki se írtad volna ezt a kérdést akkor szerintem.

2020. júl. 22. 21:26
 16/22 anonim ***** válasza:
aki nem érti, hogy mi ez a grafikon, az keresse meg az OkCupid eredeti cikkét, abban le van írva
2020. júl. 22. 22:09
 17/22 anonim ***** válasza:
16%

Nem túlzó az ábra, az OK Cupid nevű amerikai társkereső felméréséből való statisztika.

Ezért van az, hogy a Tinderen, ahol szélsőségesen kinézet alapján megy a társkeresés, a nőknek kb 80%-a hajt a férfiak kb 20%-ára. Átlagos férfiként sok esélyed nincsen, ezért van az, hogy a legtöbb férfi mindenkit jobbra húz, és így is kevés match-e van.

A top kanok viszont válogathatnak a suncik között

2020. júl. 22. 22:23
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó, ezért írtam, hogy evolúció. Vagy elfogadod, vagy nem. Az a te döntésed, néha én is van, hogy haragszom arra a nőre akit nem sikerül "becserkészni" meghódítani, de aztán kicsit elgondolkodok ezen a dolgon, és teljesen objektíven meg tudom közelíteni a dolgot, ebben az esetben azt, hogy mi (a nő és én) nem egymást keressük. Elfogadom és nem agyonverem, meg zaklatom, meg "minden nő k*rva" hanem ami nem megy azt nem kell (sőt nem szabad, mert attól csak rosszabb lesz) erőltetni.

Neked ez miért nem megy? meg a hozzád hasonlóknak?

2020. júl. 22. 22:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nők sokkal kritikusabbak a nőkkel meg önmagukkal külső terén, mint a férfiakkal. Bennük nem elsősorban szépséget, azaz nem testet keresnek egy férfiben, akkor sem, ha persze nekik is tetszhet egy kifejezetten szép férfi, és undorodhatnak egy ápolatlantól, az a fontosabb, hogy pont a szexen túl is tudnak-e mit kezdeni egymással. Tehát a nőknek a szívétől vezet az út lefelé. Míg azért a férfiak nagyobb része abba lesz szerelmes, aki készségesnek tűnik, sőt azt szépnek is látja, aki ezt kommunikálja a külsejével (ízlés szerint kifinomultan vagy se), tehát nekik nem a gyomruktól van a legrövidebb út a szívükig, hanem kicsit lentebbről indul :) Tisztelet mindkét oldalon a kivételnek, amiből azért egyre több van, de szerintem ez a tipikusabb. A nő elsősorban figyelmet, biztonságot keres és azzal szexel, akihez már érzelem köti. A férfi esztétika alapján szexet keres, és cserébe szeretne csak figyelmes és gondoskodó lenni, ha megéri. (Ha viszont a nő előre odaadja, sokszor felesleges melónak tartja:)) Tehát simán tarthat egy nő nem szépnek egy férfit, aztán mégse azért van vele, mert jobb híján lejjebb adta. És a férfiaknak sem mindig a nők szerint esztétikus az erotikus (pl. elég széles a nagyfenekű nők rajongótábora). Szóval akár igaz, akár nem, hülyeség ez a grafikon :)
2020. júl. 22. 22:31
 20/22 anonim ***** válasza:
95%
Az online húspiacon képeket pontozni, ahol mindig benned van, hogy hátha a hatszázadik legörgetett oldalon még fél fokkal szebbet találsz, meg teljesen más, mint az életben találkozni valakivel.
2020. júl. 22. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!