Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van igazság abban, amit az alábbi két grafikon ábrázol?
A felső azt mutatja, ahogy a férfiak értékelik a nőket, az alsó pedig azt, ahogy a nők a férfiakat. Bal oldalon a legkevésbé vonzó, jobb oldalon a legvonzóbb személyek aránya.
A férfiak 80%-a ezek szerint a nők szemében valóban átlag alattinak számít?
A tapasztalataim alapján a felső ábrának kellene olyan alakot követni, mint az alsó, csak a másik végén lenne toronymagas. :D A férfiak a nők 70%-át szépnek, de legalább dughatónak tartják. Szerintem egyáltalán nem válogatnak annyira, mint ahogy a grafikon sugallja. Sokkal több nőt tartanak szépnek, mint átlagosnak, csúnyának. Ennek az egyik oka, hogy jól be lehet többségükkel kajáltatni a sminket és az egyéb női trükköket.
Nőknél szerintem inkább az ábra közepe lehetne csúcsos. Én legalábbis nagyon kevés férfire tudom ráfogni, hogy nagyon csúnya és nem csak szimplán igénytelen vagy nem az esetem, illetve azt is, hogy nagyon helyes. Mikor anno Tindereztem, 30-40%-át a nekem feldobott profiloknak jobbra húztam. De a legtöbb férfit a kicsit átlag alattitól a kicsit átlag felettiig értékelem és úgy vettem észre, hogy a barátnőim is így vannak ezzel.
5
Ne nekem kérd ki... Én is nő vagyok, én is unom a fuckzone létezését. Szerencsére nem sétáltam bele, de akkor is. :)
Ki az aki ezt elkészítette és mi alapján? Random a hasára csapott?
Amúgy egyedül annyi igaz talán, hogy a legtöbb nő akit hallottam nyilatkozni, még sosem tartott egyetlen férfit sem igazán szépnek, inkább olyan idétlen viselkedési elemek nyűgözték le őket, mint "sikeresség" (vagyis sikeresség a jelenlegi rendszerben, ami mint tudjuk nem olyan, ahol minden rétegnek van esélye), szolgalelkűség, de azért nem annyira, hogy észrevehető legyen - kicsit furcsa dolog ez, talán a South Park háborúpárti és ellenzőinek vitájára emlékeztet amikor az a vége, hogy egy olyan ország kell ami háborúzik, de tiltakozik is ellen. Na, ilyesmi szolgalelkűség népszerű, hogy lázadozik ellene, de a végén csak az lesz amit mondtak neki.
De ez csak egy rétegre igaz, talán pont azokra akiket ismerek. Franc se tudja, álmos vagyok, hánynom is kell, mint minden este, szédülök is, aludni meg nem fogok tudni.
" hanem ez az igazság"
EZ semmit nem jelent. Nem tudni, hogy ho9l, mikor, mielyen körülmények között készült, kik vettek benne részt, azoknak milyen volt az összetétele, stb.
És a leglényegesebb, MI alapján értékeltek? Milyen kapcsolatra?
Amúgy ezen az oldalon a pasik jelentős részének az enyhén sminkelt Insta modell kinézetű nő az átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!