Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak számomra volt gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak számomra volt gáz műsor a csaj részéről?

Figyelt kérdés
Már egy ideje laza kapcsolat van köztünk, ő már a legelején is többet szeretett volna csak én nem. De mivel neki se volt senki a láthatáron úgy volt vele, hogyha élvezzük egymás tásraságát és vonzódunk egymáshoz, akkor maradjon a laza. Eltelt pár év azóta és kérdezte a làny, hogy köztünk miért nem lesz soha több, mint csak szex, mert ő már 30, szeretne megállapodni valaki mellett, én pedig megmondtam neki, hogy én veled nem tudom elképzelni az életem, sajnálom. Ő persze elsírta magát és kérdezte mi olyan rossz benne, hogy én nem akarok tőle semmit szexen kívül, de nem mondtam rá semmit, úgyhogy szó nélkül lelépett az életemből, azóta sem beszéltünk.
2020. júl. 22. 12:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Igazából szerintem a te műsorod gáz.

Elkezdtél szexre használni valakit, akinek érzelmei voltak irántad, és most meg vagy lepődve, hogy pár év után kiborult. Ha csak laza kapcsolatot akarsz, akkor elhajtod azt, akivel nem közös ez a szándék. Úgy is lehet konfliktus, meg probléma, de te kb aláírtad így, hogy tutira legyen is.

Ő is hülye, amiért reménykedett, de tegye fel a kezét, aki sose volt hülye érzelmek hatására (de amúgy vannak neki). Elég általános, hogy az ember az érzelmei miatt nem dönt megfelelően. De neked azok nem voltak ebben a szituban. Mi a mentséged?

2020. júl. 22. 17:05
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy gáz, de nagyon. Ha már így felvet a pénz, miért nem prostizol inkább,ha úgyis csak lyukat akarsz?
2020. júl. 22. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!