Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak számomra volt gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak számomra volt gáz műsor a csaj részéről?

Figyelt kérdés
Már egy ideje laza kapcsolat van köztünk, ő már a legelején is többet szeretett volna csak én nem. De mivel neki se volt senki a láthatáron úgy volt vele, hogyha élvezzük egymás tásraságát és vonzódunk egymáshoz, akkor maradjon a laza. Eltelt pár év azóta és kérdezte a làny, hogy köztünk miért nem lesz soha több, mint csak szex, mert ő már 30, szeretne megállapodni valaki mellett, én pedig megmondtam neki, hogy én veled nem tudom elképzelni az életem, sajnálom. Ő persze elsírta magát és kérdezte mi olyan rossz benne, hogy én nem akarok tőle semmit szexen kívül, de nem mondtam rá semmit, úgyhogy szó nélkül lelépett az életemből, azóta sem beszéltünk.
2020. júl. 22. 12:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy őszintén mi volt a baj vele? Most már kíváncsi vagyok rá.
2020. júl. 22. 15:01
 22/32 A kérdező kommentje:
Én gazdag családból származom, megvan mindenem. Neki nincs semmije, a munkája is keveset fizet, ebből nem lesz karrier. Meg nem passzolunk össze személyiségre.
2020. júl. 22. 15:03
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha ezt elmondod, könnyebb lett volna neki szakítani veled. De mindegy is.
2020. júl. 22. 15:04
 24/32 A kérdező kommentje:
Miért lett volna könnyebb neki, hogy megmondom, hogy szegény vagy nem kellesz?
2020. júl. 22. 15:06
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha te a pénztárca alapján választasz párt akkor meg is érdemled.

Léteznek emberi értékek amiket nem lehet pénzel megvenni.

2020. júl. 22. 15:08
 26/32 anonim ***** válasza:
92%

Igen felfogtuk.

Egy büdös gyökér vagy.

Nem kell ennyire a pofánkba vágni.

2020. júl. 22. 15:09
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert akkor tudja, hogy nem vele volt a baj, hanem veled. Egy felszínes alak vagy. Így könnyebben hagy ott.
2020. júl. 22. 15:10
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ő persze elsírta magát és kérdezte mi olyan rossz benne, hogy én nem akarok tőle semmit szexen kívül, de nem mondtam rá semmit, úgyhogy szó nélkül lelépett az életemből, azóta sem beszéltünk."

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ha ezek után úgy érzed, hogy ez "gáz műsor" volt a részéréről, akkor lehet, hogy anyagilag jól el vagy eresztve, de érzelmi intelligenciából komoly hiányosságaid vannak.

Ha tisztáztad egyértelműen vele, hogy te laza szexkapcsolatnál soha nem akarsz többet, akkor emiatt nem vagy szemét, de tényleg ennyire nem tudod átérezni, hogy most min megy keresztül, hogy most még őt érzed gáznak, nem azt, hogy X év után nem tudod azzal megtisztelni, hogy őszintén válaszolsz egy kérdésre, ami teljesen jogosan merül fel benne?

Gyáva voltál hozzá?

Már megléphette volna ezt évekkel előbb, de nem baj, minél nagyobbat csalódott most benned, meg minél keményebben szembesül vele, hogy kár volt érzelmileg kötődnie hozzád, annál könnyebben tovább lép rajtad.

2020. júl. 22. 15:13
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt gáz műsor. Nem voltál korrekt, mert ha láttad, hogy többet akar te meg nem, már ott el kellett volna küldened. Nem lyuknak használni, meg ilyenek..

Szánalmas vagy amúgy, hogy anyagi okok miatt képes vagy így viszonyulni valakihez. Lehet, hogy pénzed van, de szíved az nincs. Kár, hogy szegény lány ennyi időt elfecsérelt rád, de nálad biztos talál jobbat efelől nincs kétségem.

2020. júl. 22. 15:31
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyertesen sehogy sem tudtál volna kijönni ebből a szituációból, de korrekten igen. Nem probléma, ha ennyire felszínes vagy, de akkor legalább vállald őszintén.
2020. júl. 22. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!