Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak számomra volt gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak számomra volt gáz műsor a csaj részéről?

Figyelt kérdés
Már egy ideje laza kapcsolat van köztünk, ő már a legelején is többet szeretett volna csak én nem. De mivel neki se volt senki a láthatáron úgy volt vele, hogyha élvezzük egymás tásraságát és vonzódunk egymáshoz, akkor maradjon a laza. Eltelt pár év azóta és kérdezte a làny, hogy köztünk miért nem lesz soha több, mint csak szex, mert ő már 30, szeretne megállapodni valaki mellett, én pedig megmondtam neki, hogy én veled nem tudom elképzelni az életem, sajnálom. Ő persze elsírta magát és kérdezte mi olyan rossz benne, hogy én nem akarok tőle semmit szexen kívül, de nem mondtam rá semmit, úgyhogy szó nélkül lelépett az életemből, azóta sem beszéltünk.
2020. júl. 22. 12:59
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Csak szerinted. Végre megjött az esze, hogy ne a langyos sz.rban tapicskoljon, hanem gondoljon a jövőjére.
2020. júl. 22. 13:03
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
Alapból az a gáz, hogy éveken át reménykedett és nem sokkal hamarabb lépett le. Az viszont érthető, hogy ebben az érzelmi állapotban így reagált, ha lenne benned hangyafasznyi empátia, akkor nem röhögnéd ki érte.
2020. júl. 22. 13:06
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Hát ez inkább a te részedről gáz.

Nem részletezném de ha még úgy gondolod ezek után, hogy a lány volt gáz az elég szomorú. Olyan minimálisan érdekelhetett volna azért, hogy elmond neki ,hogy nem vele van a baj.

2020. júl. 22. 13:07
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

Hiányzik az ingyenp@nci? Miért foglalkozol vele, hogy elment, ha sosem érdekelt igazán?

Amúgy igen, szerintem is te vagy gáz, nem a lány. Évekig szexkapcsolatban lenni, nem kötődni sem a partnerhez, sem máshoz épp elég destruktív. Sokan már hamarabb kiléptek volna.

2020. júl. 22. 13:19
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ha tudtad azt, hogy ő már a legelején többet akart, akkor minek mentél bele?
2020. júl. 22. 13:31
 6/32 anonim ***** válasza:
96%
Ez a helyzet, hogy már az elején sem egy irányba mutattak a "vektoraitok". és az ennyi idő után ez eleve a szexkapcsolatoknak a végét szokta jelenteni! Én teljesen megértem a lányt, azt tette, amit tennie kellett...
2020. júl. 22. 13:33
 7/32 anonim ***** válasza:
97%
Elcseszett rád több évet, azt siratta. Hagyjad, had menjen, jobbat érdemel.
2020. júl. 22. 13:49
 8/32 anonim ***** válasza:
93%

Én is voltam hasonlóban csak én nem mondtam ki sosem az érzéseim de éreztettem.

Aztán egyszercsak szó nélkül felszívódtam nem pazarolhatom örökké olyanra az időm meg az életem aki csak a lyukat látja bennem.

2020. júl. 22. 14:12
 9/32 A kérdező kommentje:
De miért én vagyok a szemét, amikor tudta, hogy nem akarok komolyat tőle?
2020. júl. 22. 14:26
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért vagy szemét, mert nem akartál többet.

Azért vagy szemét mert szerinted gáz az, hogy valaki (pláne egy nő, és pláne olyan aki eleve többet szeretett volna)a szex hatására azt reméli csendben magában, hogy meggondolod magad. Ő szeretett volna és mindent megadott amire TE vágytál, ő érzelmileg nem kapta ezt meg, de türelmesen várt. Várta, hogy vagy ábránduljon ki, agy te dobd, ha úgyis tudod, hogy túlzottan oda van érted. Ezért gáznak tartani valakit, mert vannak érzelmei....na ez a probléma veled. Ahogy előttem írták: empátia hiánya.

2020. júl. 22. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!