Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak még Neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van valaki, akivel nem ismerjük egymást, csak egy közös ismerőstől hallottam róla. Felkeltette az érdeklődésem, megnéztem fotókon, facen és nagyon megfogott. Szeretném megismerni.

Írtam neki messengeren, másfél hónapja, de azóta sem látta, vszínűleg azért, mert az engedélykérések közé kerülhetett az üzenetem és nem is vette észre.

Két nappal ezelőtt a közös ismerősünk felajánlotta, hogy beszél vele, elmondta neki, hogy fel szeretném venni vele a kapcsolatot.

Ő állítólag azt válaszolta, hogy messengeren megtalálom.

Az üzenetem viszont továbbra sem olvasta el.

Tolakodó nem szeretnék lenni, de feladni sem akarom a dolgot.

Ti mit tennétek ebben az esetben, ráírnátok még? Ha igen, akkor mit lenne érdemes írnom?

Egyébként van némi korkülönbség köztünk, ha ez számít esetleg. Ő 64 éves, én 39.

Köszi a segítséget.

2020. júl. 21. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez volt. Először írt szinte minden nap . Minden képemre reagált. Írtam neki,aztán meg se nézte ,nem is válaszolt . Akkor rohadjon meg
2020. júl. 21. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!