Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak még Neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van valaki, akivel nem ismerjük egymást, csak egy közös ismerőstől hallottam róla. Felkeltette az érdeklődésem, megnéztem fotókon, facen és nagyon megfogott. Szeretném megismerni.

Írtam neki messengeren, másfél hónapja, de azóta sem látta, vszínűleg azért, mert az engedélykérések közé kerülhetett az üzenetem és nem is vette észre.

Két nappal ezelőtt a közös ismerősünk felajánlotta, hogy beszél vele, elmondta neki, hogy fel szeretném venni vele a kapcsolatot.

Ő állítólag azt válaszolta, hogy messengeren megtalálom.

Az üzenetem viszont továbbra sem olvasta el.

Tolakodó nem szeretnék lenni, de feladni sem akarom a dolgot.

Ti mit tennétek ebben az esetben, ráírnátok még? Ha igen, akkor mit lenne érdemes írnom?

Egyébként van némi korkülönbség köztünk, ha ez számít esetleg. Ő 64 éves, én 39.

Köszi a segítséget.

2020. júl. 21. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
A közvetítőd hazudik.És esélyes, hogy a fazonhoz nem is ért oda a leveled, mert blokkolva van a messengere. Ilyen esetben az engedélykérések között sem lesz a levél, mert emailre tilt.
2020. júl. 21. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
1+A "közös ismerőssel légy óvatos" nekem az az érzésem, hogy egy kaméleon-mert pithon/kígyó ugrott be róla-azonnal ahogy olvastalak.
2020. júl. 21. 16:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Az ismerőst biztosra merem mondani, hogy normális, nem hazudik. Tényleg beszélhetett vele.

A messengere nem tudom, hogy blokkolva lenne-e, de ha ő maga mondta, hogy ott elérem, akkor csak működik.

2020. júl. 21. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

3 A kaméleon ismerős, az pont nem arról híres, hogy igazat mondana.

Ha valaki stikába belepiszkál és ért az IT-hez, vagy valakit felbérel-van rá precedens, akkor te várhatsz.. Elég egy féltékeny élettárs a faszi mellett..

Tudok ilyenről.. nem véletlenül szóltam..

2020. júl. 21. 16:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt üzente, hogy írj a messengeren, akkor felteszem megnézi, írtál-e?

Persze, ha nem tud erről az engedélykér3sek dologról, akkor még mindegy.

Ha nekem ilyet üzembe valaki, lehet írnék neki.

Egyszerűbb, nem?

64 f.

2020. júl. 21. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
Ne. Velem ugyanez volt. Irtam neki üzenetet de még csak el se olvasta ,válaszolni meg végképp nem válaszolt. Hát akkor rohadjon meg . Száradjon le a kezem ha fogok neki valaha is írni
2020. júl. 21. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:
13%
És megint igazam, van. 2x-is meg lett erősítve:DD
2020. júl. 21. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Mintha, az én problémámat olvastam volna, annyi különbséggel, hogy én nem írtam rá az illetőre. 😅

De, az is lehet, hogy nem látta, amit írtál.

Szerintem, írj neki valamit. De, ne sokat. Kérdezd meg, hogy "baj-e hogy írtál?" mert a közös ismerősötöknek lehet, hogy csak udvariasságból mondta. Ha, nem ír vissza ez után sem, akkor hagyad.

2020. júl. 21. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Utolsó jobb lesz ha nem írsz rá,én megbántam.

Soha többet egy férfira se

2020. júl. 21. 19:52
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Tartok rá írni és amiket itt hallottam, hogy XY ráírt valakire, aztán letiltotta meg elküldte a p***csába. Meg, itt van a kérdező története...ezek után egyáltalán még a fejemből is kivertem.

Az ismeröm azt mondta, hogy bemutat neki személyesen, de abból sem lesz semmi. Csak egy hirtelen fel "lángolás" lehetett a részemről vagy nem is tudom.

Elengedtem ezt a dolgot. :)

2020. júl. 21. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!