Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lelkesedes visszafog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lelkesedes visszafog esni ha kiderul..?

Figyelt kérdés
Egyutt vagyok a baratommal, de sokszor ugy erzem hogy belekenyelmesedett pedig nem olyan regota vagyunk egyutt. 5 napja kesik ( de maskor is kesett mar 2-3 napot) azota pedig mintha kicsereltek volna. Allandoan ir, hiv, hogy vagyok, ha nem valaszolok azonnal hiv. Reszerol rendbe lenne, hogy megtartsuk. Igazabol en is orulnek neki de kicsit fiatalnak gondolom magam igy 23 evesen. Holnap veszek tesztet de kiderul. Szerintetek ha kiderul hogy nem vagyok terhes visszaall az eredeti allapot?
2020. júl. 21. 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Biztos visszaall es utana jobban odafigyel majd.

Azert a mai világ nem teljesen ugy van megalkotva hogy 23 evesen egy gyereket fel lehessen konnyeden nevelni. Szerintem tul naivak vagytok meg hogy ezt lassatok, de majd csak leesik a tantusz ha igy ha ugy...

2020. júl. 21. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Ok anyagilag nagyon jol allnak es bar nem o dolgozott meg erte de van “sajat” lakasa es a csaladi vallalkozasukban dolgozik. En szinten jo csaladbol szarmazom. Nem ez lenne a problema es nem is ez volt a kerdes!
2020. júl. 21. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Attól függ:D van amelyik férfinél marad, van akinél elmúlik.

Attól függ mit érez irántad. Terhességgel meg nem riogatunk egy férfit, mert az undorító. Néha nem árt ha hallgatsz..és a biztosat mondod.. mert innen nagyot lehet koppanni..

2020. júl. 21. 16:19
 4/9 A kérdező kommentje:
En egy szoval se mondtam, hogy terhes lennek, egyszeruen elmondtam neki, hogy 5 napja nem jott meg es veszek tesztet.
2020. júl. 21. 16:21
 5/9 A kérdező kommentje:
O gondol ebbe bele tobbet es irogatja a baratainak.
 6/9 anonim ***** válasza:
18%
4 Ez pont elég egy manipulációhoz. Okosabb nők csak a biztosról beszélnek. Soha semmit nem harangoznak be.
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Ki kell ábrándítsalak. Nem azért keres most ennyire, mert szeretné a gyereket, pont ellenkezőleg; fél tőle, hogy apa lesz. Nem áll még készen rá. Tudni akar mindent rólad, annak reményében, hogy számára megnyugtató hírt közölsz.
2020. júl. 21. 16:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Ha rajtam mulna csak akkor elvetetnem! De o mondta, hogy megtartana es szeretne
2020. júl. 21. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Te aztán nagyon buta vagy:DD

csak mert ő szeretné, te azért megtartanád, de neked tökmindegy?

Egy gyerekről beszélünk, nem egy eldobható dologról.

Ha megszülöd onnan már nincs visszaút, plussz a lelkesedése is valószínüleg addig tart, amíg nem kell neki etetnie, fürdetni, vagy felkelni hozzá éjszaka.

Néha foglalkozni talán még fog vele.

De a többi valószínüleg mind a te gondod lesz, pedig te ezt már most sem akarod.

Ti ketten ne vállaljatok gyereket ilyen gondolkodással, főleg mert neked csak azért kell mert így legalább törődik veled, de szerinted meddig?

2020. júl. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!