Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Súlyos testisértés miatt van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Súlyos testisértés miatt van ügye, őrült vagyok, hogy mégsem ábrándultam ki belőle?

Figyelt kérdés
Sosem volt rám jellemző, hogy a rosszfiúkhoz vonzódtam, nem is volt soha ilyen kapcsolatom. Igazából ez a srác sem rossz fiú. Dióhéjban az a lényeg, hogy a húgát a házuktól néhány méterre megtámadta egy külföldi diák, szerencsére a lánynak volt annyi lélekjelenléte, hogy felhívta. Néhány perc alatt odaért a srác, de akkor már az afrikai letépte róla a kabátját és a felsőjét. Valahol ijesztő belegondolni, hogy eszméletlenre verte, de nekem is van bátyám és tudom, hogy ő is ölni tudna értem. A húgának pszichológushoz kellett járnia, neki pedig több hónapja tart már az eljárás. Nem valószínű, hogy börtönbe kerül, de biztos kap felfüggesztetett. A legszomorúbb, hogy a pénzes diák azóta is éli gondtalan életét...ez Debrecen belvárosi részén történt és mégsem foglalkozott vele senki, a rendőrök csak legyintettek rá, hogy sokszor van hasonló és kész, örüljenek amiért nem történt nemi erőszak. Elég szomorú ez. Tudom, az erőszak nem megoldás, de mégsem érzem úgy, hogy emiatt le kellene írnom a srácot, sőt jobban bejön, hogy ilyen nagyon ragaszkodik a testvéréhez. Van, aki szerint ez biztosan elítélendő és börtönt érdemelne, de én megértem. Szerintetek, ha egyébként semmi jelét nem mutatja agressziónak akkor is aggódnom kellene? A szüleim teljesen kiakadtak és féltenek tőle, én viszont nem érzem, hogy veszélyes lenne. Másnak is elborulna az agya, ha egy családtagját a szeme láttára bántalmaznának.
2020. júl. 20. 21:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#5 Nem voltam ott, nyilván nem is kérdeztem ki, hogy pontosan mi történt. Annyit hallottam, hogy rövid ideig kórházban volt a diák és a húga is, ő a sokk miatt.
2020. júl. 20. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

"Ha a te gyerekedet, vagy a te testvéredet akarják megerőszakolni a szemed előtt, te ülnél és semmit nem tennél?"

Olvasd már el mit írtam baszki.

2020. júl. 20. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Akkor én vagyok az ellenoldal:

tény: a húgát megtámadták, veszélyhelyzetben volt, ő rohant segíteni.

tény2: a csávó már félig letépte róla a ruhát és erőszakoskodott vele.

Őszintén?

Az én párom is addig ütötte volna, amíg mozog szerintem, merő indulatból és adrenalinből, sokktól, ő is hajlamos átkapcsolni, ha érzékeli, hogy bántanak..

Ilyenkor nem gondolkodik racionálisan az ember, totál elborítják az indulatok, hogy a húgát meg akarta az az állat erőszakolni...

Tény3: Vannak emberek, akik extra módon érzékenyek, ha a szeretteiket veszélyeztetik, pláne ha nemi erőszakról van szó. A férfi különösen kattan ilyenkor szeretteire szerintem.

Ebből az egy esetből nem írnám le őt, ha erőszakos a srác, annak hidd el, látod jeleit.. Vagy látni fogod. Plusz más rendőrségi ügye se volt gondolom.

2020. júl. 20. 21:37
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Én csak a magam nevében tudok beszélni. Egyszer tanúja voltam az erkélyről, ahogy az idős (80 feletti) apám felé ököllel hadonászik egy ordibáló cigánygyerek. Olyan szinten elöntötte a szar az agyamat, hogy torkom szakadtából elkezdtem üvölteni, hogyha még egy lépést teszel az apám felé én lemegyek a nagy késsel és leszúrlak a gec#@ibe. 😄

Isten a tanum rá hogyha bántja meg is teszem.

2020. júl. 20. 21:43
 15/19 A kérdező kommentje:
Elvileg nem volt sosem hasonló dologhoz köze ezért is remélem, hogy "csak" felfüggesztett büntetése lesz. Olyan csodálatos ebben az országban az igazságszolgáltatás, hogy ez nem számít nemi erőszaknak, csak sima támadásnak illetve enyhítő körülménynek számít, hogy ittas volt ellenben a srácnak nagyobb lesz a büntetése vigilantizmus miatt.
2020. júl. 20. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Bűntetlen előélettel kizárt hogy letöltendőt kapjon.
2020. júl. 20. 21:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen sztori után annál jobban ismerkednék vele. Bár tény, hogy ha az afrikai diák egyedül volt, és még ittas is volt, akkor nem valami nehéz megverni... Ezt csak azért mondom, mert elsőre keménynek, erősnek hangzik a srác, de nem biztos, hogy annyira kemény, meg erős. Mindenki szereti az ilyen védelmező típusú férfiakat.
2020. júl. 20. 21:56
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

Egy rendes férfi, legyél büszke rá.

Én is eszméletlenre verném azt aki bántaná bármelyik húgomat. (versenyszerűen küzdősportolok)

Pacsi a srácnak.

2020. júl. 20. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:
89%

Nekem férjemnek volt hasonló szituja.

Férjem legjobb haverjának a lányát, aki a keresztlánya, mikor elsős volt, hazafele a faluban elkapták, megerőszakolták. Férjem és a haverja elkezdték keresni az embert, férjem találta meg, nagyon durván elverte. En is ezt tettem volna.

Önbíráskodás, 8napon túl gyógyuló sulyos testisértés miatt bírósági ügy lett. 2év felfüggesztettet kapott érte.

Akkor volt ő 26. Még csak járogattunk. Most 30és a férjem.

2020. júl. 21. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!