Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos testisértés miatt van ügye, őrült vagyok, hogy mégsem ábrándultam ki belőle?
"Ha a te gyerekedet, vagy a te testvéredet akarják megerőszakolni a szemed előtt, te ülnél és semmit nem tennél?"
Olvasd már el mit írtam baszki.
Akkor én vagyok az ellenoldal:
tény: a húgát megtámadták, veszélyhelyzetben volt, ő rohant segíteni.
tény2: a csávó már félig letépte róla a ruhát és erőszakoskodott vele.
Őszintén?
Az én párom is addig ütötte volna, amíg mozog szerintem, merő indulatból és adrenalinből, sokktól, ő is hajlamos átkapcsolni, ha érzékeli, hogy bántanak..
Ilyenkor nem gondolkodik racionálisan az ember, totál elborítják az indulatok, hogy a húgát meg akarta az az állat erőszakolni...
Tény3: Vannak emberek, akik extra módon érzékenyek, ha a szeretteiket veszélyeztetik, pláne ha nemi erőszakról van szó. A férfi különösen kattan ilyenkor szeretteire szerintem.
Ebből az egy esetből nem írnám le őt, ha erőszakos a srác, annak hidd el, látod jeleit.. Vagy látni fogod. Plusz más rendőrségi ügye se volt gondolom.
Én csak a magam nevében tudok beszélni. Egyszer tanúja voltam az erkélyről, ahogy az idős (80 feletti) apám felé ököllel hadonászik egy ordibáló cigánygyerek. Olyan szinten elöntötte a szar az agyamat, hogy torkom szakadtából elkezdtem üvölteni, hogyha még egy lépést teszel az apám felé én lemegyek a nagy késsel és leszúrlak a gec#@ibe. 😄
Isten a tanum rá hogyha bántja meg is teszem.
Egy rendes férfi, legyél büszke rá.
Én is eszméletlenre verném azt aki bántaná bármelyik húgomat. (versenyszerűen küzdősportolok)
Pacsi a srácnak.
Nekem férjemnek volt hasonló szituja.
Férjem legjobb haverjának a lányát, aki a keresztlánya, mikor elsős volt, hazafele a faluban elkapták, megerőszakolták. Férjem és a haverja elkezdték keresni az embert, férjem találta meg, nagyon durván elverte. En is ezt tettem volna.
Önbíráskodás, 8napon túl gyógyuló sulyos testisértés miatt bírósági ügy lett. 2év felfüggesztettet kapott érte.
Akkor volt ő 26. Még csak járogattunk. Most 30és a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!