Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a "jó értelemben őrült" ember?
Öntörvényű, nem szégyelli a saját (általában rettenetesen kreatív és nonkomform) ötleteit megvalósítani. Minden napra van egy olyan terve, ami másnak eszébe sem jutna, agyal olyan dolgokon, amin más nem agyalna. Szarik arra, hogy valami nem nőies, vagy esetenként nem illő, nem akar másoknak feneket nyalni, hanem a maga útját járja és azt teszi, amit a saját elvei mentén helyesnek tart.
A jó értelemben őrült azt jelenti, hogy nem vagy egy büdös normie.
És egyébként pont, hogy ez a karakter az, aki nem buta és nem birka, hanem amolyan "feltaláló".
"kizárólag csak a rendező lázas képzeletében él."
Lehet buta vagyok, de ez nem arra utal, hogy ilyen lányok nem léteznek?
Pedig ez egy teljesen köznapi kifejezés, olyan embert jelöl aki nem fél megélni magát, spontán lenni, marháskodni, néha polgárpukkasztani, átlépni a határokat, kalandozni.
Nem csodálom hogy nem jössz be neki ha ennyi képzelőerőd nincs hogy ezt se erted.
"Lehet buta vagyok, de ez nem arra utal, hogy ilyen lányok nem léteznek?"
A filmben bemutatott eltúlzott formában nem léteznek. Ettől eltekintve azonban szerintem létező figurát mutatott meg.
Szerintem a jó értelemben vett őrült egy vicces/humoros, okos ember, aki szeret bohóckodni, hülyéskedni (nem azt jelenti hogy buta) ,nem érdekli ha mások furán néznek rá, kreatív, ok "őrültséget" csinál de ezt is pozitív értelemben. Ami másoknak eszébe sem jutna, nem akar minden normának megfelelni. Stb stb.
Életvidám ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!