Meg őrültem vagy mi?
Figyelt kérdés
Az utóbbi évekbe rengeteg dolog történt. Valamelyik nap egy szürke nadrágos, szürke pólós alakot láttam, azt hittem a barátom, de pont nyitva volt velem szembe a ajtó és ott gépezet. Más nem volt otthon. Nagyon fázni kezdtem és el kapott a bánat. Volt már olyan, hogy nyáron egyáltalán nem fújt a szél be volt csukva a ablak és a polcról oda eset elém a ballagási tablom. A szobába minden vendég rosszul érzi magát és azt mondják fáznak stb.2019. júl. 4. 13:47
1/5 anonim válasza:
Sok minden lehet..vagy az agyad játszik veled,fáradtságtól, melegtől stb. Vagy szellem. Velem múlt éjjel történt,hogy egy kis bogár a lekapcsolt kislámpa ernyő alatt röpködött,olyan nagy hangos zörgéssel,hogy frászt kaptam! Azt hittem szellem. Nagyon megijedtem.
2/5 anonim válasza:
Csak az elméd játszik veled. Bármi olyat látsz, ami eltér a szokványostól, az az elméd kivetülése. Az elméd megfigyelésével feloldhatod ezeket.
4/5 anonim válasza:
Ja és a barátainak is. Hagyjuk már! Ez az amire gondolsz!
5/5 A kérdező kommentje:
Volt már olyan is, hogy meg volt nyitva a csapp pedig senki nem volt otthon. Az öcsém mikor kicsi volt mindig azt mondta valaki áll a ajtóba, de ennek nem tanúsítottam nagy figyelmet a kicsik néha képzeletbeli barát stb, de így már.
2019. júl. 4. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!