Ilyen létezik, vagy én őrültem meg?
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem különösebben hoz lázba az okkultizmus. Persze, én is olvastam már "mindenféle történeteket", de eddig csak mosolyogtam rajtuk. Mostmár viszont nem tudom mit higgyek.
Pontosan nem tudnám megmondani mióta tapasztalom azt amit, de az elmúlt 1-2 hónapban már egyre jobban. Először csak hangokat hallottam. Néha lépéseket, csoszogásszerű hangokat, de általában értelmetlen suttogást. Gondoltam biztos csak a kimerültség, vagy valami, így nem törődtem vele. De az utóbbi időben alakokat látok. Sokszor érzem, hogy figyelnek. Nem látom őket rendesen, de a szemem sarkából gyakran. Nem egyforma magasak, van köztük; magas fehér, van amelyik inkább szürkés és vannak feketék. Attól függően melyik van jelen, más-más érzelmek fognak el. Változó, hogy mikor mennyi ideig érzékelem őket. Mikor sokáig úgy érzem, hogy ott vannak tompának, üresnek érzem magam. Ilyenkor a fejem is nagyon fáj.
Nem szívesen beszélnék erről senkinek a környezetemben, ezért is írok ide. Nagyon félek, hogy megőrültem. Mit kéne tennem? 16/L
A megoldàs egy szemüveg
ès a fülèszeten egy fülmosàs ami szerintem ingyenes.
"Ilyen létezik, vagy én őrültem meg?"
Te őrültél meg.
Ne aggódj. Néha én is hallok dolgokat, ijesztő suttogás szerű hangokat, amikből aztán hirtelen kiabálás lesz. Mindig megijedek, pedig tudom, hogy csak a hülye szomszédom dumál seggrészegen. És ezt most nem poénból mondom. Volt egy időszakom, amikor nem mertem elaludni miatta. Milyen lakásban laksz? Érdemes lenne megnézegetni a falakat (hogy mennyire vékonyak, stb.).
A fura alakok meg...Arra csak annyit tudok javasolni, hogy menj szemészetre. Vizsgáltasd meg a szemeidet, aztán meglátod, hogy mi lesz.
Keress ésszerű magyarázatot! Nyugalom, nem őrültél meg! :)
Hangok - amint te is írtad, ez lehet kimerültség, álmosság miatt
Árnyak - perifériás látás, mivel a szemed sarkából látod őket
"Figyelnek érzés" - a félelem okozza, mert beképzeled magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!