Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ilyen létezik, vagy én őrültem...

Ilyen létezik, vagy én őrültem meg?

Figyelt kérdés

Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem különösebben hoz lázba az okkultizmus. Persze, én is olvastam már "mindenféle történeteket", de eddig csak mosolyogtam rajtuk. Mostmár viszont nem tudom mit higgyek.

Pontosan nem tudnám megmondani mióta tapasztalom azt amit, de az elmúlt 1-2 hónapban már egyre jobban. Először csak hangokat hallottam. Néha lépéseket, csoszogásszerű hangokat, de általában értelmetlen suttogást. Gondoltam biztos csak a kimerültség, vagy valami, így nem törődtem vele. De az utóbbi időben alakokat látok. Sokszor érzem, hogy figyelnek. Nem látom őket rendesen, de a szemem sarkából gyakran. Nem egyforma magasak, van köztük; magas fehér, van amelyik inkább szürkés és vannak feketék. Attól függően melyik van jelen, más-más érzelmek fognak el. Változó, hogy mikor mennyi ideig érzékelem őket. Mikor sokáig úgy érzem, hogy ott vannak tompának, üresnek érzem magam. Ilyenkor a fejem is nagyon fáj.

Nem szívesen beszélnék erről senkinek a környezetemben, ezért is írok ide. Nagyon félek, hogy megőrültem. Mit kéne tennem? 16/L

2013. jan. 1. 12:18
1 2
 11/14 David82 ***** válasza:
Amikor ilyen alakokat látsz, próbáld megszólítani őket, hogy mit akarnak. A legjobb szerintem mégis, ha imádkozol, hogy megszűnjön a kellemetlen dolog, vagy fölszenteled a lakást, ahol élsz. Nem árt 1-2 füstölő. Aztán segíthet a szentelt víz, vagy a szent kör kivetése, és benne imádkozás.
2013. jan. 2. 19:10
 12/14 anonim válasza:
JAAAAAAJ írás közben egy szürke alakot láttam a szemem sarkába ezt is alig tudtam megirni :D
2013. jan. 2. 19:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne higgy az előttem íróknak...ez nem természetfeletti nem lehet semmibe venni.

Hallucinációk, perifériás látási zavar, plusz fejfájás. Ez komoly orvosi gondokra utalhat, nem angyalokra. (nem rémítgetésnek szánom, de akár agytumor is lehet)

Sürgősen fordulj orvoshoz, és beszélj a szüleiddel!

2013. jan. 4. 15:28
 14/14 anonim válasza:
Ja semmi ilyen dolog nemlétezik!
2013. jan. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!