Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furán viselkedik az exem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furán viselkedik az exem?!

Figyelt kérdés
Kb fél éve szakítottunk, mindkettőnknek lett egy rövidebb párkapcsolata, ami alatt nem kerestük egymást. Most vége lett neki is és nekem is, rámírt. Én még mindig szeretem, feljöttek az érzések. Minden nap keresett, többször is találkoztunk, egyszer ottaludtam nála. Fura volt. Kedves, jött utánam, ölelgetett... de meg sem csókolt, semmi intim dolog nem volt. Utána még találkoztunk párszor, cuki volt, látszott rajta, hogy akar valamit, de mégsem lett egyik talin sem semmi. Egy csoportos összejövetel volt, amin ott volt ő is, és direkt menekült előlem. Emellett rányomult egyik barátnőmre, ami eléggé zavart is. Ilyenkor mi a jóisten van? Akar valamit, vagy nem akar, vagy nem mer, vagy nem èrtem, mert ha csak szexért jönne vissza, akkor már lépett volna valamit. Kérdezzek rá face to face? Az nem lenne gáz? Főleg ha ki is offol

2020. júl. 18. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdezzek rá face to face? Az nem lenne gáz? Főleg ha ki is offol"

Mi abban a gáz ha tudni akarod a helyzetet, mert nem érzed jól magad abban amiben vagy, még ha megint lapátra is tesz majd? Vagy mondd neki hogy viszlát, megszégyenített és eleged van ebből - egyébként ennek kéne a reakciódnak lennie.

Nagyon nem ajánlatos felmelegíteni az exekkel a viszonyt, de a te dolgod. Azt viszont ne reméld, hogyha visszamész egy ilyenbe, akkor az újbóli fájdalmat eltudod kerülni, mert olyan nem lesz.

A másik része hogy innentől majd megint oda zuhansz vissza, ahova a szakításkor estél és minden eddigi idő a kukába ment. Lehet megint kezdeni majd a magad felépítését, ha egyáltalán foglalkozol ezzel, nem pedig csak az árral úszol.

2020. júl. 18. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kukázd. Már nem az az ember aki volt és te sem jelentesz neki annyit amit egykor. És az írásod alapján már barátként sem tud funkcionálni, mert nem egyenes.
2020. júl. 18. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem viselkedik furán, csak te nem látod, hogy egy vagy a csajhalomban, akik közül néha megdugna egyet.
2020. júl. 18. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!