Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pedofilok és a gerontofilok vajon haragszanak egymásra?
00:36 vok már el is kezdtem írni:D
bestseller lesz az tuti:D:D
Figyelj, ha 14 év felett vagy akkor ne nevezd őket pedofiloknak.
Egyrészt nem bünteti a törvény őket, mert elmúltál 14, másrészt meg ha nagyon jól nézel ki, és úgy öltözködsz, mint a mai lányok 90%-a, persze, hogy akarnak tőled valamit. Neked nincs olyan lányismerősöd, akinek van 5-10 évvel idősebb barátja, vagy esetleg még idősebb?
Ja és nem hiszem hogy haragszanak egymásra, pont hogy nagyon jól megvannak egymással. Az egyikeket csak a fiatalok a másikukat csak az öregek érdeklik, tehát nem ütköznek egymásba ismerkedéskor.
14:18
15 éves fiú vagyok :D
és köszi a választ, van sok 13-14 éves csaj haverom, és van amelyik több mint 2x olyan idős csávóval jár. Amúgy tudom hogy 14 év felett már nem számít pedofíliának, de azért köszi a választ.
A többieknek is köszi. Az utolsó előttinek üzenem, hogy az apja lehetnék ha a kutya nem előz be az utolsó sarkon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!