Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire buknak jobban a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire buknak jobban a csajok?

Figyelt kérdés
BMW vagy Audi?
2010. aug. 3. 00:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
En egyikre sem, alapbol bunkok az ilyen pasik akik csak az autojukat villogtatjak, ertelmes baratnoid ugysem lesznek,ha megis akkor is csak kisidore mert hamar rajonnek hogy csak a kulso ertekek szamitanak neked.A kovetkezo kerdesed mi lesz?(Csajok, a kisfarku vagy a nagyfarku pasik jonnek be nektek?)Vegyel mindkettot, es tartsal 2 lanyt egyszerre
2010. aug. 9. 03:13
 32/34 Őszinte gonosz válasza:
Attól függ, mekkora a farkad.
2010. aug. 9. 04:01
 33/34 anonim ***** válasza:

Nissan Gt-R P900 vagy Lexus LFA

Ne szarozzál már itt tucat autókkal!

2010. aug. 9. 04:48
 34/34 anonim ***** válasza:
Egyébként bocsi a kifejezésért, de sok p*csa tényleg a tehetősebb pasikra bukik még ha kevésbé jóképű is az illető. Nem mondom, hogy engem nem érdekel a pénz, de csak annyira, hogy néha tudjon elvinni valahová, fizethessen egy fagyit, italt. Szerintem pedig kellemetlen egy tőled sokkal gazdagabbal járni, nekem biztosan az lenne. De egyébként ha te kocsival akarsz csajt fogni, akkor menj el egy diszkóba aztán rá van írva a csajokra, hogy melyiknek kell pénzeszsák.
2010. aug. 9. 06:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!