Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire buknak jobban a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire buknak jobban a csajok?

Figyelt kérdés
BMW vagy Audi?
2010. aug. 3. 00:05
1 2 3 4
 21/34 ezvan:D ***** válasza:
audi ehh tömeg gyártmány már...inden 2.szembe jövö kocsi audi A4...ak már a bmw bár hidd el nem a kocsid miatt fog vki össze jönni veled..sztem túl sok tini csajos filmet néztél -.-
2010. aug. 8. 23:35
 22/34 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-03 00:06

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez tudom hol volt, josz@rtetkodvan-on volt egy csak aki ennek a traktornak az emblémáját varratta magára:D:D most szakadok(és csaj volt:D)

De amúgy szerintem tök mindegy milyen a kocsid csak 10 millió felett legyen és tudd hurcibászni meg fizetni a sz@rjait és akkor melletted lesz a plasztikcsöcsű cicababa ezt biztosra veheted, de amint nem lesz pénzed, vagy egy nagyon nagy marha ember vagy és netalán elveszed, na akkor a pénzed fele husssssss hacsak nem íratsz vele olyan házassági mittudoménmit, hogy nem kap lócsöcsöt se ha elválik na remélem jól megaszontam az őszinteséget...

2010. aug. 9. 00:56
 23/34 anonim válasza:
80 as mtz : [link]
2010. aug. 9. 00:59
 24/34 anonim válasza:
olyan csaj nem kell aki nem bírja el a moslékosvödröt
2010. aug. 9. 01:00
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem akarom leírni, meg olvasni úgysem tudsz nagyon, szóval képpekkel magyarázom.

[link]

[link]

2010. aug. 9. 01:08
 26/34 anonim ***** válasza:
Ne ilyen fostalicskákat vegyél, ha már csajozni akarsz, akkor min. vadászrepülő vagy tank
2010. aug. 9. 01:32
 27/34 anonim ***** válasza:

Az örök emberi irigység!

Teljesen érthető, hogy a nők jobban vonzódnak egy sikeres, és ezáltal tehetős férfihoz, mint egy szokványos fazonhoz, akinek csupán annyira futja a képességeiből, hogy átlagéhbérért húzza az igát.

Viszont csak akkor gondolkodj ilyesmiben ha azt tényleg megengedheted magadnak. Ha tudsz 15-20 millió Ft-ot adni egy ilyen kocsiért, emellett ennek a min. 4-szeresét érő ingatlanban laksz, és a havi jövedelmed eléri legalább a nettó 1 millió Ft-ot, stb.

Ha csak egy pár százezres használt roncsra futná, és valami vidéki kulipintyóból vagy panelből írsz, akkor inkább verd ki a fejedből az egészet.

Amúgy nincs ebben semmi szégyen, én is hamarabb rányomulnék egy Porschés cicusra, mint egy Polskis csajra. Ráadásul a nőknél még működik egy olyan ösztön is, ami révén az anyagi biztonságot megteremteni képes férfiakat részesítik előnyben, vagyis mindez nem csupán hideg számítás, anyagiasság, hanem zsigeri szintű tulajdonság.

2010. aug. 9. 02:00
 28/34 anonim ***** válasza:
Az autód tükrözze az egyéniséged, számomra ez a fontos.
2010. aug. 9. 02:13
 29/34 anonim ***** válasza:

ez a "sikeres" is egy rohadt nagy közhely és eléggé relatív is, mert az szerintem nem az számít sikeresnek, hogy apuci gazdag és a kiggyerek jövője már meg van alapozva apuci cégénél, de ez szerintem nem kell többet boncolni meg magyarázni aki érti tudja a folytatást

persze vannak sikeres emberek akik tényleg megdolgoztak a magukéért azt már mindenki maga dönti el, hogy milyen csajjal rontja vagy épp jobbítja az életét na csöcs!

2010. aug. 9. 02:15
 30/34 anonim ***** válasza:
persze itt most a női ösztönökről van szó ami pedig nem szorul magyarázatra
2010. aug. 9. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!