Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az a mondás, hogyha két embernek együtt kell lennie, akkor az élet úgyis összesodorja őket?
Figyelt kérdés
Nem csak magamra gondolok itt, hanem úgy általában. Esetleg érdekes sztorikat is írhatnátok! Nagyon kíváncsi vagyok, kivel mi történt. :)2020. júl. 17. 22:21
11/13 anonim válasza:
Ez a saját szerencséjének a kovácsa Ez ilyen egó nővelő duma. Több sikeres emberrel is beszéltem, akik normálsiak voltak. Egytől egyig bevallották nekem, hogy baromi sokat köszönhetnek a szerencsének, nem maguknak. Sőt párkapcsolathoz is kell szerencse. Nem hiszek ebben, hogy mindent te irányítasz, nem is tudsz midnent.
13/13 anonim válasza:
#11 Nem igazán tudom komolyan venni az olyan embereket, akik másokkal takaróznak. Saját példát is tudsz írni?
Amúgy nem értem, hogy jön ez ide.. végülis a szerencséhez is az kell, hogy legalább próbálkozzon az ember. Azt nem mondom, hogy nincs semmi hatása a szerencsének, csak azt, hogy önmagában nem elég, ha valaki csak ül s várja a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!