Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van így ez manapság?!
Szóval.. Kérdésem: a mai világban miért kap egyre nagyobb teret a szex?? Naggyon idegesítő; a TV-ben, a számítógépen, az újságokban és nálunk pl. már a baráti-családi körben is egyre nagyobb hangsúlyt kap, témát ölt!
Én egy 13 éves lány vagyok akit hogy úgy mondjam zavar hogy ez az élettéma gyakorlatilag!
1.pl.:3szor meghallottam a szüleimet, amint együtt vannak..először görcsök keletkeztek a gyomromban, majd elzsibbadt mindenem:S (rossz volt..nagyon)
2.pl.:a családi-baráti körben úgy értettem, h például anyu megkérdezte a nénikémet, amikor felmentünk hozzájuk, h mért toltátok arrébb az ágyatokat?? mire az volt a válasz, h 'használtuk' :@
Értelmes, normális tanácsokat várok! Előre is köszi!
Hmmm...
A szex az életünk velejárója. Egy nagyon jó velejárója. :D
Mindenki csinálja, mindenki szereti csinálni. :)
Régebben ez tabunak számított, nem lehetett beszélni róla. De ugye változik a világ. Ha belegondolok, 10 évvel ezelőtt még a ciciket is kicenzúrázták a tvben, újságban ma meg már.... Szinte az aktív azzal van tele.
+lényeges segítő kérdés: Hogy próbáljam kiverni a fejemből??
(el hihetitek,h ez mennyire nyomaszt engem, hisz amikor első alkalommal meghallottam a szüleimet, akkor másnap az iskolában sírva fakadtam magamban..
:O
még kicsi vagy:) semmi baj nincs veled, én 12 éves koromig voltam így ezzel. aztán valahogy sok minden megváltozott, a gondolkodásmódom más lett és nem zavar.
meg hát bejátszik az is hogy elkezdtem másképp is érdeklődni a fiúk után, megnézem a testüket, szoktam rájuk gondolni úgy is. tehát már nem zavar a téma.
Majd megérsz és megváltozik számodra is ez a téma:) persze ne siettesd, semmi baj nincs veled.
L/15
kösz a válaszokat!
Amúgy milyen az az asszexuális??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!