Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért irritálja a nőket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért irritálja a nőket a kockulás számítógépen és videojátékok, mert a szülei ellenezték?

Figyelt kérdés

Szerintem ha egy kislány úgy nőtt volna fel, hogy az apja számítógép fanatikus és a legújabb számítógepen látta volna játszani nem irritálná őket.

Mivel a nők 90%-a inkább olyan családban nő fel, hogy a father elmegy vadászni vagy gombázni esetleg inni a haverjaival így az normális ember a nők szemében aki játszik az meg valami UFO és puncit sem érdemel :(

2020. júl. 15. 15:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%
Engem az irritálna, ha neki az élete a gépezés, én meg csak arra vagyok, mert a napi játék után már fáradt a keze kiverni a farkát.
2020. júl. 15. 18:18
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Én vagyok az ellenpélda! Nekem nem zavarta a családot, ha kockulok. 13-tól olyan 20 éves koromig rengeteget játszottam a gépen, főként MMORPG-t, de volt sok LoL is. Nő vagyok, ha nem jött le volna le.

Persze így játékban is ismerkedtem, más kockákkal. Aztán mégiscsak rosszul esett, amikor végre mást is szerettem volna csinálni, de náluk csak a játék ment. Volt egy platói szerelmem, aki mással kezdett el játszani, és engem már sosem hívott játékba. Volt egy exem is, akit LoL-ban ismertem meg. Amikor náluk voltam, akkor is csak játszott... Pedig úgy, hogy fizikailag is egy helyen voltunk, sokkal több lehetett volna. Gondolok itt a városnézésre, de akár csak a bújásra, beszélgetésre, szexre.

Természetesen a jelenlegi párom is szereti a játékokat, és szokott is kockulni, DE mindig engem tesz az első helyre. Nem viszi túlzásba a játékot. Én is szoktam még játszani, de tényleg csak akkor, amikor nincs jobb program, és el szeretném ütni az időt. Így a kecske is jóllakik, és a káposzta és megmarad. A játékot, meg más hobbikat is lehet ésszel csinálni.

2020. júl. 15. 18:35
 23/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem ez az oka, nem tudom, hol élsz, te. Sok kockának ellenezték a videojátékozását a szülei, és sok olyan ember is, akinek egyszerűen ingere nincs rá, pedig nem ellenezték. Én az utóbbi kategóriába tartozom, sosem tiltották a gépezést és a játékot tőlünk, még csak egy rossz szót nem hallottam a gépes játékról a szüleimtől (max. azt jegyezték meg, ha egy-egy nap túl sokat lógtunk a gépen, jogosan, és az sem a játékról szólt).

Én normális mennyiségű játékozást elviselek, de amire azt mondom, kocka, az nem az. Én nem vagyok 100%-ig otthonülő típus, vannak olyan napjaim is, viszont igényem van rá, hogy kimozduljak és hogy minőségi közös programom legyen a párommal, a játékozás meg nem vonz (nem is tartom érdekesnek, meg béna is vagyok a logikai játékokon kívül mindenben, mert próbálni próbáltam)... nos, azok a kockák, akikkel nem szívesen lennék együtt, jó, ha nem halnak meg, ha kimennek a napfényre, kb.

Az nekem nem pálya, ha a párom minden szabadidejét a gép előtt tölti, az meg pláne nem, amikor annyira játékfüggő, hogy a mittudoménmilyen klántámadáshoz kell időzítenünk mindent, nem szólhatok akkor hozzá, több napra előre le kell fixálni időpontot arra, hogy komolyan elbeszélgessünk vmiről... húzza a száját, ha épp vmi gamer program van, amikor pl. el kellene mennünk egy esküvőre vagy szalagavatóra. Ilyen ember mellett én nem lennék boldog. Az extremitásokról ne is beszéljünk (amikor vki nem is mosdik, urambocsá' palackba pisil, hogy ne maradjon le semmiről).

Vannak gamer lányok egyébként, a körükben érdemes keresgélni akkor.

2020. júl. 15. 20:26
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én sokat játszom, de egy jó társaságért bármikor otthagynám a gépet. Sajnos magányos vagyok, nincs jó szociális életem... Ez nem a gép miatt, hanem az előnytelen személyiségem miatt, a gépezéssel/olvasással mindössze kitöltöm a szabadidőmet.

Nem olyan jó kockulni egy idő után, hidd el. Sőt, egyedül bármi megunható.

20F

2020. júl. 16. 08:34
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A "barkácsolásnak" meg szerintem van értelme, egy flexxel, korongokkal, hegesztőtrafóval, szögvassal, zártszelvénnyel és U profillal sokfélét lehet csinálni. De nem csak lakatolni lehet.

Én mostanában Babettázni szoktam.

2020. júl. 16. 08:38
 26/28 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Engem akkor zavart, mikor ott feküdtem meztelnül az ágyban, de ő még elugrott egy kicsit játszani a gépen. Egy teljes csődtömegnek éreztem magam. Ha rajtam játszott volna, és nem a gépen, vagy elhalasztja a Bioshock-ot későbbre, akkor nem lett volna baj.
2020. júl. 17. 20:16
 27/28 anonim ***** válasza:
52%

9-es, most nem tudom sírjak vagy nevessek:)) Jó felsorolás volt :)

Különben a videójátéknak sincs értelme, ott ülsz egész nap, elzsibbadsz, elhal és leesik a lábad, a cukrod, a vérnyomásod, vagy az felmegy, lövöldözöl, küzdesz, ja és kiesik a szemed is :) Max ha beszélgetsz közben valakikkel, vagy ha a mozgó játékokat csináljátok többen (nem tudom mi a neve, amikor sport játékok vannak a gép előtt.

2020. júl. 17. 23:37
 28/28 anonim ***** válasza:
63%

"- horgászás: kb 0 értelme van, .... közben milliókat elköltesz felszerelésre"

A milliókkal nagyon erős túlzásba estél - pár tíz ezer forintból már egy komplett horgászfelszerelést lehet venni, és akkor is van értelme, ha időnként nem fogsz semmit, mert pár órát egy szép, nyugalmas helyen töltesz el természeti környezetben, ami - ha esetleg neked nem is, de sok embernek kikapcsolódás, pihenés, feltöltődés.

Van, akinek az tesz jót, hogy ilyenkor egyedül lehet a saját gondolataival, másnak az, ha beszélget egy jót a horgász cimbikkel.

"- barkácsolás: csak arra jó h a flex-szel vasárnap hajnalban felkeltsd az egész környéket ..."

Lehet azt választani, hogy nem vasárnap hajnalban barkácsolsz - az értelmes többség nem akkor flexel vagy fúr, fűrészel, kalapál.

"végül a botrányosan ronda barkács műveidre azt kelljen mondania a rokonoknak b arátoknak h de szép ...."

Jellemzően nem ilyeneket csinál a többség, aki barkácsol.

És nem csak az lehet a cél, hogy spórolj X ezer forintot, hanem az, hogy kiéld a kreativitásodat, és legyen valami sikerélményed azzal, hogy tervezel és alkotsz valami egyedit, ami neked tetszik és neked hasznos, függetlenül attól hogy másoknak mi a véleménye róla.

"kerti munka: nagyjából ugyanez, csak még végeredmény sincs, mert a fű mindig kinő újra, a növények meg a legisebb természeti viszontagságtól tönkremennek"

Attól, hogy a fű kinő újra, még jobb érzés egy rendben tartott, szép füves kertbe kimenni a házadból vagy nyaralódból, mint egy letérkövezett vagy lebetonozott udvarra.

Tényleg nem sok kapcsolatod lehet a természettel, ha úgy gondolod, hogy a növények a legkisebb természeti viszontagságtól is tönkremennek.

Eléggé máshogy nézne ki ez a bolygó, ha ez így lenne. xD

A kertészkedés értelmetlen voltáról meg annyit, hogy mi például ketten, fejenként a tavasztól őszig terjedő időszakban napi átlagban max. másfél óra ráfordítással 6-8 embernek elegendő zöldséget és gyümölcsöt termelünk meg minimális anyagi ráfordítással, - nem mellékesen vegyszermentesen - és vödörszámra esszük pl. a cseresznyét, amikor más azon szörnyülködik, hogy hogyan kerülhet 1.500 forintba kilója a zöldségesnél. (És ami munka van vele, az évi egy metszés és egy tavaszi olajos lemosó permetezés.)

Tavasztól őszig hetente több rekesszel ajándékozunk családtagoknak, barátoknak zöldséget, gyümölcsöt, ami nekem nagyon jó érzés, túl azon, hogy az is jó érzés, hogy azt esszük, amit mi magunk vetettünk, gondoztunk, szedtünk le frissen, és tudom, hogy vegyszermentes. 22 féle zöldség van a kertünkben, plusz sokféle fűszernövény, és mindez megvan évi pár ezer forint vetőmagra fordított összegből, meg annyi idő ráfordításával, amit - vagy aminek akár a dupláját - más simán eltölti a TV vagy a számítógép előtt.

A volt párom apukájának a kertészkedés volt a hobbija egész életében, friss nyugdíjasként van bőven szabadideje. Pár éve kiváltotta az őstermelői igazolványt, és jó fél évig árulja heti két-három napon pár órán keresztül az általa megtermelt friss zöldséget és gyümölcsöt egy megyeszékhelyen, egy COOP bolt előtt, engedéllyel, és ebből van havonta kb. 200 ezer forint bevétele.

(Nyilván munka is van vele bőven, de szereti, a pénz meg jól jön.)

Számára, meg számunkra legalább annyi értelme van az általad értelmetlennek tartott kerti munkának, mint más számára a "kockulásnak".

"- kirándulás: ennek addig van értelme amíg sportként űzöd, egyébként céltalanul menni körbe-körbe, az aztán nagyon hasznos"

Érdekes fogalmaid vannak a kirándulásról, ha a körbe-körbe keringeni céltalanul kötődik hozzá a gondolataidban.

- sport: ennek van némi értelme már, az egészségnek is hasznos, meg jobban nézel tőle ki. sajnos a férfiak 90%-nál a sport az az h elmegyünk focizni a haverokkal, utána beverünk pár sört, amivel kb már le is nulláztad a sport jótékony hatását, szóval ennyi erővel maradhattál volna otthon

A saját döntésed, hogy mit sportolsz, mint ahogy az is, hogy mennyi alkoholt iszol előtte, utána, vagy éppen helyette otthon vagy egy sörözőben.

- mozi, filmek: Hollywood mossa az agyadat, és ezért te fizetsz. no comment

Nemcsak hollywoodi filmek léteznek, és nem csak az agymosás kategória, hanem rengeteg más is. Tudni kell választani.

(Meg amúgy nem venném egy kalap alá a hollywodi filmeket sem.)

- TV, facebook, social media, index olvasgatás: ez már a legalja. mások szó szerint ráhánynak vmi nőségtelen vackot a képernyőre, te meg arra pazarlod az idődet.

Én mondjuk se TV-t nem nézek, se nem foglalkozom a közösségi oldalakkal, de ettől még nem gondolom, hogy önmagában ezekkel lenne a baj, nem pedig azzal, hogy ha valaki nem tud egészséges határokat megtartani ezekben, ésszel és mértékkel csinálni, nem pedig válogatás nélküli tartalmakat nézni.

- munka: valaki a szabadidejében is dolgozik. Na ennél szánalmasabb már nincs is

A szabadidő attól szabadidő, hogy nem munkával töltöd.

"Arra meg egy nő sem hajlandó, hogy napi 8 órát szexeljen. Szóval marad a videojáték."

Ez egy igen ütős érvelés volt. xDD

Azért megnézném és meghallgatnám pár férfi reakcióját, akivel a barátnője / élettársa / felesége / gyermekei anyja közli, hogy azért kockul délutántól késő éjszakáig, mert a pasi nem képes napi nyolc órán keresztül szexelni.

2020. júl. 18. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!