Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért irritálja a nőket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért irritálja a nőket a kockulás számítógépen és videojátékok, mert a szülei ellenezték?

Figyelt kérdés

Szerintem ha egy kislány úgy nőtt volna fel, hogy az apja számítógép fanatikus és a legújabb számítógepen látta volna játszani nem irritálná őket.

Mivel a nők 90%-a inkább olyan családban nő fel, hogy a father elmegy vadászni vagy gombázni esetleg inni a haverjaival így az normális ember a nők szemében aki játszik az meg valami UFO és puncit sem érdemel :(

2020. júl. 15. 15:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%

Ha a környezeted romokban, az asszony a végkimerülés határán,a gyerekek szana meg szét, és te mint egy jól lakott úri óvodás tolod a játékot, szerintem nem lenne egyetlen nő sem, aki ne vetkőzne ki úrinői mivoltjából és nem eresztené ki a hangját.

Illetve van, de az már pakol, és megy egy olyan férfihez, aki törődik is vele.

2020. júl. 15. 15:51
 2/28 anonim ***** válasza:
85%

Azért irritálja, mert semmi értelmeset nem csinálsz és közben meg minden más a társadra árul.

Az senkit nem zavar, ha néha kicsit játszik valaki, de amikor valakinek ez a fő hobbija, akkor ne akarjon társat.

Nem UFÓ, hanem értelmetlen dologra pazarolja minden szabadidejét. Semmi más nem érdekli, xarik a jövőre.

2020. júl. 15. 15:56
 3/28 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Az én szüleim nem ellenezték a vieójátékozást, de ők maguk nem játszottak.

Lehet, hogy nem úgy kéne videójátékozni, hogy a nő meg kidolgozza otthon a belét is házimunkával. lol

2020. júl. 15. 15:58
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
Fater nem volt, játszottam stb rengeteget gépen, nem tiltott semmi senki. Azért zavart mert a barátom éjjel nappal játszott, az volt neki az első, nem én, a közös program, munka stb
2020. júl. 15. 15:59
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
Apukám sokat jött-ment, kirándult velünk gyerekkoromban. A férjemmel is sokat túrázunk, kirándulunk szabadidőnkben. Egyébként programozó, de munkán kívül nem a gép az élete. Van PS itthon, kb. havonta kétszer játszik vele, és ennyi. Volt kollégája 3 gyerek mellett is állandóan gépezett otthon. Egyszer csak felnézett, és a családja már nem volt vele.
2020. júl. 15. 16:00
 6/28 anonim ***** válasza:
66%
Őszintén? Az a furcsa csak ebben, hogy míg a gamer kockákat példásan elítéli mindenki, addig az ugyanilyen időtartamot fészbúkozó vagy twitterező személy nem kap semmilyen leszidást, az "normális". Nem ellentmondásos ez kicsit?
2020. júl. 15. 16:04
 7/28 anonim ***** válasza:
86%

Csak akkor zavarna, ha a játék miatt levegőnek nézne, nem foglalkoznak velem, stb.

Az hogy valaki 1-2 órát néhány naponta a gép előtt tölt nem egy nagy dolog. Még szórakoztató is lehet.

Nálunk pl így megy a dolog: A barátom leül játszani, én meg leülök mögé a székbe és nézem ahogy játszik, rákérdezek bizonyos dolgokra, amiket nem értek, ő pedig elmagyarázza. Fél óra alatt meg szoktam unni, de arra az időre egész jól elvagyok.

2020. júl. 15. 16:12
 8/28 A kérdező kommentje:
Már megszoktam 6-os sajnos mindig a kockák a hibásak. Az hogy valakinek a csávója napi 2x lemegy a kondiba és ugyanúgy szaaarik a családra senkit sem érdekel, az MENŐ :)
2020. júl. 15. 16:13
 9/28 anonim ***** válasza:
33%

Aki szerint a videojáték értelmetlen, elpazarlása a szabadidőnek, az mondjon olyan időtöltést ami nem az.

- horgászás: kb 0 értelme van, kifogod azt a halat amit méregdrágán mások nagy munkával betelepítettek, közben milliókat elköltesz felszerelésre, amit az ősember megcsinált pár faágból

- vadászat: ugyanez csak itt még megpróbálod kiélni a gyilkolási vágyadat is, üdv a 21. században ahol szerencsétlen állatoknak kell szenvedniük mert a benned lévő tesztoszteront ciki levezetni egy CS meccsel.

- barkácsolás: csak arra jó h a flex-szel vasárnap hajnalban felkeltsd az egész környéket, megutáljanak a szomszédok, és még a gyerekeid is. végül a botrányosan ronda barkács műveidre azt kelljen mondania a rokonoknak b arátoknak h de szép, mert te fél évet dolgoztál vele, holott az IKEÁban mindez 4000 Ft

- kerti munka: nagyjából ugyanez, csak még végeredmény sincs, mert a fű mindig kinő újra, a növények meg a legisebb természeti viszontagságtól tönkremennek

- kirándulás: ennek addig van értelme amíg sportként űzöd, egyébként céltalanul menni körbe-körbe, az aztán nagyon hasznos

- sport: ennek van némi értelme már, az egészségnek is hasznos, meg jobban nézel tőle ki. sajnos a férfiak 90%-nál a sport az az h elmegyünk focizni a haverokkal, utána beverünk pár sört, amivel kb már le is nulláztad a sport jótékony hatását, szóval ennyi erővel maradhattál volna otthon

- mozi, filmek: Hollywood mossa az agyadat, és ezért te fizetsz. no comment

- TV, facebook, social media, index olvasgatás: ez már a legalja. mások szó szerint ráhánynak vmi nőségtelen vackot a képernyőre, te meg arra pazarlod az idődet.

- munka: valaki a szabadidejében is dolgozik. Na ennél szánalmasabb már nincs is. Azért lapátolod a sz .rt h vki, egy gazdag tőkés valahol Amerikában vehessen magának egy jachtot. Két kézzel lapátolod a pénzt Magyarországról Amerikába, egyenesen a Wall streetre és erre még büszke is vagy. Közbe tönkremennek az idegeid, stb.

Mint látható, semminek semmi értelme, max ha a szabadidődet szex-szel (fajfenntartás) töltöd. Arra meg egy nő sem hajlandó, hogy napi 8 órát szexeljen. Szóval marad a videojáték.

2020. júl. 15. 16:21
 10/28 anonim ***** válasza:
93%

Normális, ésszerű keretek között abszolút nem zavarna, őszintén szólva nekem qrva mindegy, hogy valaki a szabadidejében, feltöltődésként, heti pár órában rajzol, fest, verset ír, programozik, sportol, növényeket ültet, zenél vagy épp gépezik.

Viszont a "kockaság" már az, amikor a gépezés miatt valaki elhanyagolja a teendőit. Ez ugyanannyira zavarna, mint bármelyik más függőség. Ha valaki a gépezés miatt nem lenne hajlandó időt tölteni velem, nem mozogna, nem tisztálkodna rendszeresen, mocsokban élne és nem tanulna/dolgozna/kezdene bármit az életével, azt ugyanúgy kibaxxnám rövid úton, mintha az alkohol vagy a heroin miatt élne ugyanilyen igénytelen módon.

2020. júl. 15. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!