Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden helyzetben egy feleség ér többet?
Fogalmi zavarban szenvedsz. A feleség mint státusz önmagában kevés volt egykor szerelem is ami által összekötötték az életüket. Magyarán nem egy kabala tárgy hanem egy személy akinek ugyanúgy vannak érzései mint neked. Tudni vagy nem tudni, hogy van ezek között az a különbség hogy a második helyzetben nem tehet róla a szerető hogy hülyének nézték és kihasználták magyarán egy feleségnek sincs joga haragudnia rá ha a férje jól megjátszotta hogy egyedülálló. Akire viszont joga van haragudni mindkét nőnek az a férj.
Szóval csatlakozom a többiek tanácsához ne légy szerető semmilyen formában.
Tanuld meg értékelni önmagad.
Akkor nem olvasol itt, bőven van példa az ellenkezőjére is mikor a feleség marad szarban.
Pl. A két gyermekes anya aki nem látta a kiutat mivel nemrég hagyta el a párja.
Vagy a szeretőt tartó pasi aki ráhárított mindent a lányára a nagyon beteg feleségét leszarva a testvérének a feleségével jött össze.
Vagy az etnikai lány aki elment szülni és mire hazament az anyja már együtt volt a társával ez mondjuk nem itteni példa de ez már nagyon régen volt szóval nagyon régről is hoztam példát arra a sablonos nézetedre hogy mindig a feleségnek a jobb.
Na ekkora hülyeséget sem olvastam még ma :D
Mindkettő rosszul jár egy ilyen ösztönlény phasz mellett!
A feleség azért, mert szarba sem nézi, csak megszokásból van vele, megcsalja, nem tiszteli, átveri!
A szerető meg azért, mert valszeg őt is hitegeti és csak használja!
Mondom ezt úgy, hogy én is voltam már szerető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!