Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden helyzetben egy feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden helyzetben egy feleség ér többet?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se feleség, se szerető, egyedül vagyok. De azt azért látom, hogy egy feleség minden helyzetből jól jön ki. Ha egy férjnek szeretője is van, akkor se hagyná ott a drága feleségét, akitől gyerekek is vannak. Tehát mindig a szerető marad hoppon. Továbbá a feleséget viszik nyaralni, nyilvános eseményeken is vele pózolnak.
2020. júl. 14. 09:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon meg vagy keseredve kérdező, de épp ezért álljon előtted példaként, hogy a szeretői státusz végső soron mindig egy szívás, ráadásul a megalázó fajtából.
2020. júl. 14. 09:52
 12/28 anonim ***** válasza:
81%

Én sem pózolok a szexjátékaimmal vagy viszem ezeket nyaralni.

A szeretői lét annak való, akinek csak a 15 centi vagy a lyuk kell alkalomadtán félórára. Ha nyaralni, családozni, közös programokat szervezni kell egy partner, akkor érdemes klasszikus párkapcsolatba kezdeni.

2020. júl. 14. 09:52
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
Ja. Én is alig vártam hogy a pasim elvegyen, most már végre hátra dőlhetek. Az se baj ha szeretőt keres, amíg ENGEM VISZ NYARALNI!!! :p
2020. júl. 14. 09:54
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon sokan elválnak. Szerető nélkül is. Úgyhogy nem jár itt jól senki sem.
2020. júl. 14. 10:03
 15/28 anonim ***** válasza:
95%
Ez a kérdés egy kész vicc. :D Igazából, ha a férfinak van családja, felesége, és így is van szeretője, akkor a szerető gondolhatja, hogy valószínűleg semmi komoly a kapcsolata a férfival. Mármint, ha a férfi elakarna válni a feleségétől, akkor elválna. De szerintem, ha valaki belemegy egy ilyen kapcsolatba egy házas férfival, akkor a legtöbb esetben a férfi akkor sem dönt úgy, hogy elhagyja a családját. Szóval nem tudom, ha valaki belemegy egy ilyen kapcsolatba, akkor azért gondolhatja, hogy Ő úgy se lesz fontosabb, mint a férfi felesége, mert hát na, meg van az ok, amiért a férfi nem akar elválni a feleségétől. Itt nem a szerető az áldozat. :D
2020. júl. 14. 10:09
 16/28 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg irigylésre méltó az a feleség, akinek ilyen férje van :D
2020. júl. 14. 10:12
 17/28 anonim válasza:
78%

Tisztázzuk a fogalmakat! Barátnő: együtt járnak, és majd kiderül, mi lesz belőle.

Menyasszony: vele szeretné leélni az életét, de még azért várnak, igyekeznek minél jobban megismerni egymást.

Feleség: döntést hoztak, hogy együtt élik le az életüket. Aztán persze közbejöhet valami, ami miatt ez nem jön össze, de az elhatározás megvan.

Szerető: megdugják. Ennyi.

Van még kérdésed?

2020. júl. 14. 10:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó a feleségnél kihagytad, hogy viszik nyaralni meg pózolnak vele. :D
2020. júl. 14. 10:38
 19/28 anonim ***** válasza:
62%
Na, a feleséget is megdughatják :D Meg még mindig sok családban a férfi irányít, asszonynak szava nem lehet.
2020. júl. 14. 10:41
 20/28 anonim ***** válasza:
77%

Fordítva.

Nem minden nőjét veszi el egy pasi. Abból lesz feleség, akit nem is akar csak úgy lecserélni, akivel hosszú távon el tudja képzelni a közös életet, akitől gyereket is szeretne.

Akit csak úgy könnyedén lecserél, mert a másiknak nagyobb a melle vagy kerekebb a feneke, azt bolond lenne elvenni.

2020. júl. 14. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!