Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden helyzetben egy feleség ér többet?
Nagyon meg vagy keseredve kérdező, de épp ezért álljon előtted példaként, hogy a szeretői státusz végső soron mindig egy szívás, ráadásul a megalázó fajtából.
2020. júl. 14. 09:52
Én sem pózolok a szexjátékaimmal vagy viszem ezeket nyaralni.
A szeretői lét annak való, akinek csak a 15 centi vagy a lyuk kell alkalomadtán félórára. Ha nyaralni, családozni, közös programokat szervezni kell egy partner, akkor érdemes klasszikus párkapcsolatba kezdeni.
2020. júl. 14. 09:52
Ja. Én is alig vártam hogy a pasim elvegyen, most már végre hátra dőlhetek. Az se baj ha szeretőt keres, amíg ENGEM VISZ NYARALNI!!! :p
2020. júl. 14. 09:54
Nagyon sokan elválnak. Szerető nélkül is. Úgyhogy nem jár itt jól senki sem.
2020. júl. 14. 10:03
Ez a kérdés egy kész vicc. :D Igazából, ha a férfinak van családja, felesége, és így is van szeretője, akkor a szerető gondolhatja, hogy valószínűleg semmi komoly a kapcsolata a férfival. Mármint, ha a férfi elakarna válni a feleségétől, akkor elválna. De szerintem, ha valaki belemegy egy ilyen kapcsolatba egy házas férfival, akkor a legtöbb esetben a férfi akkor sem dönt úgy, hogy elhagyja a családját. Szóval nem tudom, ha valaki belemegy egy ilyen kapcsolatba, akkor azért gondolhatja, hogy Ő úgy se lesz fontosabb, mint a férfi felesége, mert hát na, meg van az ok, amiért a férfi nem akar elválni a feleségétől. Itt nem a szerető az áldozat. :D
2020. júl. 14. 10:09
Tényleg irigylésre méltó az a feleség, akinek ilyen férje van :D
2020. júl. 14. 10:12
17/28 anonim válasza:
Tisztázzuk a fogalmakat! Barátnő: együtt járnak, és majd kiderül, mi lesz belőle.
Menyasszony: vele szeretné leélni az életét, de még azért várnak, igyekeznek minél jobban megismerni egymást.
Feleség: döntést hoztak, hogy együtt élik le az életüket. Aztán persze közbejöhet valami, ami miatt ez nem jön össze, de az elhatározás megvan.
Szerető: megdugják. Ennyi.
Van még kérdésed?
2020. júl. 14. 10:13
Utolsó a feleségnél kihagytad, hogy viszik nyaralni meg pózolnak vele. :D
2020. júl. 14. 10:38
Na, a feleséget is megdughatják :D Meg még mindig sok családban a férfi irányít, asszonynak szava nem lehet.
2020. júl. 14. 10:41
Fordítva.
Nem minden nőjét veszi el egy pasi. Abból lesz feleség, akit nem is akar csak úgy lecserélni, akivel hosszú távon el tudja képzelni a közös életet, akitől gyereket is szeretne.
Akit csak úgy könnyedén lecserél, mert a másiknak nagyobb a melle vagy kerekebb a feneke, azt bolond lenne elvenni.
2020. júl. 14. 10:44
Kapcsolódó kérdések: