Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy történhet meg az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történhet meg az hogy egy fullos csajt nem használ ki a haverom (pedig haverom nem egy gullos csávó és ilyen nőket nem mindig sodor elé az élet)?

Figyelt kérdés

Haverom ismerkedett egy nagyon fullos szép arcú,nagyon kerek fenékkel rendelkező barbibaba alkatú csajjal,természetes feszes cicikkel,csak egy a bibi volt,volt gyereke már az előző kapcsolatából pedig haveromnál vagy hét évvel fiatalabb kiscsaj,a csajjal komolyan tervezte azt mondta nekem nagyon bejön neki és még a kisgyerek sem volt probléma neki.

Naa aztán ismerkedtek de nem találkoztak végül és egyszercsak most előrukkol egy szépnek szép lánnyal de nem olyan jó mint az előző,egyetem óta ismerik egymást ezzel az új nővel és ez szolidabb meg idősebb is meg olyan koravén,de én mondtam neki az előzőt legalább meg kellett volna.....de nem kezelte le pedig nagyon jó teste volt annak a kiscsajnak és azért a kisnőért elég jó pasik vannak oda meg vissza ahogy láttam.Mégis haverom aki azért nem egy 10/10-es pasi(ez az igazság) offolta őt ,pedig még ilyen punit nem látott soha ,én szivesen rámennék de engem nem akar az a kiscsaj,meg haverom valamit érzelgősködött vele sokáig,és ugye meg se dugta mert valami szerelem alalult volna közöttük aztán mégse.De ilyen rómeó és júliát játszottak,ment a nyáladzás hogy miért nem keresi fel haverom őt meg stb stb amúgy is haverom ilyen érzelgős kis szr,nekem nem beszél arról a nőről hiába kérdezem miért nem lett végül semmi nem mondja meg.

De még mindig látom nézegeti facen a csajt meg mentegeti le a képeit a telójába,van a telefonján á

róla egy csomó kép.Közben meg alakulgat neki ezzel az új csajjal,mégis az előzőt nézegeti még.

Ki érti ezt???

2020. júl. 13. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik ő nem tart téged a haverjának.Ezért nincs is értelme, hogy lényeges dolgokat az orrodra kössön..
2020. júl. 13. 19:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Csak arra keresem a választ hogy mit nézegeti azt a nőt akkor ha lezárta vele?????minek a képek a telefonba rla
2020. júl. 13. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Tudom ez neked furcsa lehet, mert érzelmi analfabéta vagy, de vannak akik társkereséskor nem a ba_száshoz keresnek társat, hanem az életükhöz.

Másik dolog ami szintén furcsa lehet neked, a nők nem "hagyják magukat" megd_gni, hanem ők is élvezik a szexet. De ezt az általuk választott partnerrel teszik, nem minden jött-ment kisköcsöggel.

2020. júl. 13. 19:56
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jött ment kisköcsög három kocsim van és külön lakásom 28 évesen.Az exeim is fullosak cickó segg minden patent.Ezt a kiscsajt is aláztam volan kegyetlen,de haveromnal meghagytam ,ő elbaszta én dugnám de ez a búza még nem felejtette el teljesen ha mentegeti le róla a képeket,erre keresem a választ minek menti le a képeket talán arra recskázik??
2020. júl. 13. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ennyire féltékenynek lenni, egyébként mi úgy sem tudjuk, hogy egy számunkra idegen miért csinál/nem csinál valamit.
2020. júl. 13. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl sok pozitívum emberileg 28 évesen. Max.

22-nek tippeltelek.

Semmi férfiasság nincs benned. Mármint ami a szöveged alapján lejön.

2020. júl. 13. 20:45
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne keresd a valaszt.

Jobb lesz mindenkinek, de foleg nekunk.

2020. júl. 13. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy hány Trabant van a tulajdonodban a nyóc keres 12 négyzetméteres egyszobás vécé nélküli kéród előtt, bottal sem piszkálnálak meg, annyira sötét vagy. A lényeget leírták, de valahogy nem csodálkozom azon, hogy nem tudod felfogni.
2020. júl. 14. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!