Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, aki úgy néz ki mint McGyver, ugyanazokat a trükköket tudja és a személyisége is ugyan olyan?
Figyelt kérdés
A Richard Dean Anderson féle Mcgyvere gondolok a 80-as évekből, nem a csicskagyerekre a rebootban.2020. júl. 12. 21:04
21/29 anonim válasza:
19.
Akkor nem kell elolvasni, egyszerűen ugorj át rajta. Nem kértem, hogy foglalkozz velem, egyedül egy gúnyos megjegyzésem volt a témában.
Nekem ez egyszerűen kell az illúzió, különben belülről felemészt az amiben élek.
22/29 anonim válasza:
#21: "Nem kértem, hogy foglalkozz velem, egyedül egy gúnyos megjegyzésem volt a témában."
Az én megjegyzésemre írtad válaszul, és engem qrvára semennyire sem érdekelsz.
23/29 anonim válasza:
22.
Akkor meg miért reagálsz? Nem szükséges. Vagy ez ilyen - számomra értelmetlen - önérzeti dolog?
24/29 anonim válasza:
#23: azért, mert nem akarom, hogy az orrom alá told a sz*rodat.
25/29 anonim válasza:
#23: helyesbítek: azért, mert az orrom alá toltad a sz*rodat. És nem akarom szagolni.
26/29 anonim válasza:
24.
Ez így nem fog működni. Rossz taktika.
27/29 anonim válasza:
Nem akartok privátba átmenni? Ennek semmi köze a kérdéshez, csak megy a levegőrontás.
28/29 anonim válasza:
27.
Ami alapból rossz, azt hogy lehet elrontani? :D
29/29 anonim válasza:
Ha kicsit modernizálva lenne a frizurája (kevesebb tupír, kis fazonraigazítás alul), nekem nem lenne vele gondom külsőre. Magából a sorozatból pár részt láttam csak, amire abból emlékszem az alapján tetszik, hogy fel tudja magát találni... biztos van olyasmi, ami neccesebb, csak nem jut eszembe :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!