Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként sosem fogok találni párt?
Mondom, hogy én csak voltam kövér. Beteg voltam, de meggyógyultam és már nem vagyok az.
Az igényeim mindig is az egekben voltak, tök mindegy volt, hogy milyen a testalkatom. Az álompasi pedig nem átlagos.
Persze ez szubjektív, de ezeknek a srácoknak volt olyan barátnője is, aki az aktuális istennő volt. Aztán volt olyan is, amilyen én voltam anno. És nem, nem adta le az igényeit, pusztán nem minden a testalkat.
Csak sokaknak ezt borzalmasan fáj beismerni. Általában a súlyos önértékelési problémákkal küzdő férfiaknak ez elképzelhetetlen.
Szerintetek hány kövér tehet arról, hogy kövér???
Mármint képzeljétek van egy kislány. Na jó 2szer akkora mint a vele egykorúak. De 3szorosa is a súlya. Anyja apja, apja felől nagyanyja nagyapja kövér volt. Genetika. Le lehet fogyni, csak nem mindegy honnan indulsz.
Másik dolog, lehet testi, lelki baj is az elhízás mögött.
Aki igénytelen, nemtörődöm zabál össze-vissza nehezére esik mozogni az meg tényleg ne örökítse a hülyeségét. Randiztam egyszer egy ilyen lánnyal, képeken jó szögből volt fotózva, élőben határeset de amikor 2-3 óra alatt megmutatta milyen életmődot él....
Hagyjuk mar a genetikat.
Borzalmas pelda, de nezz meg par kepet a halaltaborokrol. Hany kover embert latsz?
Szerintem egyszerubb lefogyni, mint keseregni. A testsuly a legkonnyebben valtoztathato testi parameterunk.
Ha meg valaki hormonalisan kover, keressen fel egy endokrinologust.
"Mármint képzeljétek van egy kislány. Na jó 2szer akkora mint a vele egykorúak. De 3szorosa is a súlya. Anyja apja, apja felől nagyanyja nagyapja kövér volt. Genetika."
Nem csak genetika. Inkább rossz berögződés, rossz szokások, ezek továbbadása.
És igen, a gyerek baromira nem tehet róla, rohadtul sajnálom, mert ő szív a legnagyobbat, mivel őt fogja a többi idióta hülyegyerek basztatni a közösségben, és tizenX évesen nehezebb lesz lefogyni, mint alapból el se hízni, amire az elkúrt családi hagyományok miatt esélye sem lesz.
Leginkább áldozat.
(Nekem így lett tönkrebaszva az életem, az önbizalmam. Akkor tudtam helyrerakni magam, mikor elköltöztem otthonról. Voltak jó és rosszabb időszakok, néztem ki jól is, 26 évesen kezdődő anorexiám is volt. Jelenleg 63 kg vagyok, de állandóan figyelgetnem kell, mit, mennyit eszek, ebből nem tudok kikerülni.)
"Mármint képzeljétek van egy kislány. Na jó 2szer akkora mint a vele egykorúak. De 3szorosa is a súlya. Anyja apja, apja felől nagyanyja nagyapja kövér volt. Genetika. Le lehet fogyni, csak nem mindegy honnan indulsz."
KIFOGÁS!! Hazánk 70%-a nem azért kövér, mert genetika. Hagyjuk már ezt a b..romságot. A legtöbb gyerek is azért kövér és túlsúlyos, mert a mekiben zabál a család, és ugyanazt a sz..r kaját eszi, mint a szülei, meg a nagyszülei. És a rokonok is azért túlsúlyosak, mert minősíthetetlen kajákat esznek, zabálnak, és nem mozognak! NEM genetika a kövérség, hajlamod lehet rá, viszont 90%-ban az életvitelünk a meghatározó!
Dehpogy nem. Sokan épp hogy az ilyen lányokra buknak. Én is ilyen vagyok :).
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!