Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként sosem fogok találni párt?
Sok jó és sok joszandeku rossz válasz jött.
Fogyj le válaszok.... bőröd vagy feszes marad, de esélyes hogy nem! Márpedig egy lógó mell(sokan onnan fogynak) redős has comb gázabb mint a feszes.
Kövér=igénytelen...Ma vagy tegnap láttam(regisztrálj oda szerintem) egy bbw vagy milyen társkereső hírdetést, vastag testhez gyönyörű (telt) arc szép ápolt hosszú(kövéreknek ált jobban áll) haj,igényes szemöldök a reklám arcnak. Szerintem ápolt kéz ,láb igényes öltözködés is sokat segít.
Nehezebb mint egy átlagos lánynak az igaz,de nem lehetetlen a jó megjelenés.
#19. Na akkor hogy is van?? Átlag pasi a kövér nőknek sem kell.
Lehet igazad van....egy jó pasinak ,nőnek ára van. Nem kötelező Ferrarival járni,van Opel astra is a világon. Ha meg Ferrári kell ne sírjon senki tankoláskor,szervízkor.
Azért valamit nem ártana tisztázni. Az a férfi aki kövér nővel jön össze, csakis megalkuvásból teszi.
Tehát a kövér nőknek be kell azt nyelni, hogy pasijuk azért vamn velük, mert ez jutott nekik. Ebből következik, hogy a férfiak igénytelenebb része fog csak velük szóbaállni. Persze, tényleg van akinek az evés mindennél fontosabb.
A kérdező valószínűleg nem a nagyon szép arcú kategória, hiszen most sem jut neki semmilyen férfi.
Ezért egyszerűbb NEM ELHÍZNI! Egyébként, ha fokozatosan csinálja az ember nem fog lógni és redős maradni. Érdekes, anyukám 20 kg-t szedett fel, mikor állapotos volt velem, aztán visszafogyott szülés előtti alakjára. SEMMI nyoma nem maradt annak a 20 kg-nak.
Az itteni rinyálós kérdések, amik arról szólnak, hogy "nem kellek senkinek", "sose lesz senkim", "egyedül döglök meg", na ezeknek mekkora része női felhasználó?
Ez azért elgondolkodtató...
Semmit nem kellett eltűrnöm mikor kövér voltam, hagyjuk már ezt a baromságot és egyik barátnőmnek sem.
Gondolom fáj valakinek, hogy a kövér nőknek jut első osztályú pasi, de más férfiak sikertelenségéről nem ők tehetnek!!
De nem jut... objektive az "alompasijaitok" max. atlagosak.
Persze, koverkent az igenyszint is alacsonyabban van.
Kar vekengeni.
Vekengeni itt az incelek szoktak leginkább, és tény, hogy a kövér nőknek szűkebb a választék, de még mindig előbb kapnak pasit, mint a lúzer faszik nőt.
Ja, és a legviccesebb az egészben, hogy ezt ők saját maguk is alátámasztják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!