Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kövér nőként sosem fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőként sosem fogok találni párt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 07:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
50%

Sok jó és sok joszandeku rossz válasz jött.

Fogyj le válaszok.... bőröd vagy feszes marad, de esélyes hogy nem! Márpedig egy lógó mell(sokan onnan fogynak) redős has comb gázabb mint a feszes.

Kövér=igénytelen...Ma vagy tegnap láttam(regisztrálj oda szerintem) egy bbw vagy milyen társkereső hírdetést, vastag testhez gyönyörű (telt) arc szép ápolt hosszú(kövéreknek ált jobban áll) haj,igényes szemöldök a reklám arcnak. Szerintem ápolt kéz ,láb igényes öltözködés is sokat segít.

Nehezebb mint egy átlagos lánynak az igaz,de nem lehetetlen a jó megjelenés.

2020. júl. 12. 11:23
 22/36 anonim ***** válasza:
35%

#19. Na akkor hogy is van?? Átlag pasi a kövér nőknek sem kell.

Lehet igazad van....egy jó pasinak ,nőnek ára van. Nem kötelező Ferrarival járni,van Opel astra is a világon. Ha meg Ferrári kell ne sírjon senki tankoláskor,szervízkor.

2020. júl. 12. 11:26
 23/36 anonim ***** válasza:
23%

Azért valamit nem ártana tisztázni. Az a férfi aki kövér nővel jön össze, csakis megalkuvásból teszi.

Tehát a kövér nőknek be kell azt nyelni, hogy pasijuk azért vamn velük, mert ez jutott nekik. Ebből következik, hogy a férfiak igénytelenebb része fog csak velük szóbaállni. Persze, tényleg van akinek az evés mindennél fontosabb.

A kérdező valószínűleg nem a nagyon szép arcú kategória, hiszen most sem jut neki semmilyen férfi.

2020. júl. 12. 11:31
 24/36 anonim ***** válasza:
36%

Ezért egyszerűbb NEM ELHÍZNI! Egyébként, ha fokozatosan csinálja az ember nem fog lógni és redős maradni. Érdekes, anyukám 20 kg-t szedett fel, mikor állapotos volt velem, aztán visszafogyott szülés előtti alakjára. SEMMI nyoma nem maradt annak a 20 kg-nak.

2020. júl. 12. 12:02
 25/36 anonim ***** válasza:
54%

Az itteni rinyálós kérdések, amik arról szólnak, hogy "nem kellek senkinek", "sose lesz senkim", "egyedül döglök meg", na ezeknek mekkora része női felhasználó?

Ez azért elgondolkodtató...

2020. júl. 12. 12:28
 26/36 anonim ***** válasza:
98%
Nekem például tetszenek a teltebb hölgyek. Kinek mi jön be.
2020. júl. 12. 12:35
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is kövér vagyok, mégis van pasim. Meg az is kérdés, mennyire vagy kövér. Nem mindegy, hogy van 10-15 kiló túlsúly, vagy 30 kiló túlsúly.
2020. júl. 12. 12:52
 28/36 anonim ***** válasza:
77%

Semmit nem kellett eltűrnöm mikor kövér voltam, hagyjuk már ezt a baromságot és egyik barátnőmnek sem.

Gondolom fáj valakinek, hogy a kövér nőknek jut első osztályú pasi, de más férfiak sikertelenségéről nem ők tehetnek!!

2020. júl. 12. 13:12
 29/36 anonim ***** válasza:
25%

De nem jut... objektive az "alompasijaitok" max. atlagosak.

Persze, koverkent az igenyszint is alacsonyabban van.

Kar vekengeni.

2020. júl. 12. 13:17
 30/36 anonim ***** válasza:
55%

Vekengeni itt az incelek szoktak leginkább, és tény, hogy a kövér nőknek szűkebb a választék, de még mindig előbb kapnak pasit, mint a lúzer faszik nőt.

Ja, és a legviccesebb az egészben, hogy ezt ők saját maguk is alátámasztják...

2020. júl. 12. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!