Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nőként sosem fogok találni párt?
Én sovány nőként sem.
Fontos, hogy milyen az arcod, mennyire szépek a vonásaid, milyen minőségű az arcbőröd. Ez tudja kompenzálni a túlsúlyt, fordítva viszont nem működik: a csúnya arc nem ellensúlyozható. Az enyém kibszott rusnya, szóval ha valami csoda folytán feljönne pár kiló, és mellem, fenekem meg combom "nőne", akkor is ugyanitt tartanék. 😕
Az is számít, milyenek az ismerkedési lehetőségeid: ha semmi sincs, csak a net, az nagyobb gond, mint a túlsúly.
Fogyj le! Vagy ez ennyire megerőltető lenne számodra?
Nem tudom, hogy ez miért olyan hihetetlen, hogy a többség még mindig a vékonyakat részesíti előnyben.
Nem hinném, hogy csak ez kizáró ok lenne, ismerek kövér nőket, akik házasok, párkapcsolatban vannak, de olyat is, aki kifejezetten férfifaló és nagyon könnyen váltogatja a jobbnál jobb pasikat.
Viszont, ha a kövérséged miatt mondjuk visszahúzódó, szégyenlős vagy komplexusos és ezáltal kevésbé nyitott vagy, az bizony simán lehet ok, igen.
Volt egy kövér barátnőm, ő is folyton pasira vágyott, de a négy fal közül nem mert kimozdulni. Ha tetszett neki valaki, sose mert vele beszélni,
stb. ,mert hogy "ő kövér" és akkor ő nem pasizhat (??) - legalábbis így gondolta. Egyszer aztán rávette magát, hogy felregisztráljon valami társkeresőre, elment pár randira, meg is találta a mostani férjét. Annyi kellett csak, hogy kimozduljon a komfortzónájából és ne az önsajnálatban dekkoljon otthon. Semmi köze nem volt a súlyához, viszont annál több köze volt ahhoz, hogy ő maga hogyan viselkedett.
"legalább van valaki, akibe üríthet és kiszolgálja..."
Hát nem tudom.... Én, mikor kövér voltam, sem szolgáltam ki egyik pasast sem, és az ürítés sem úgy volt, mert elvárom, hogy én is élvezzem a szexet, nem kölcsönbe adom a testem, mert 2 emberről szól a dolog.
Aki megalázkodik a kapcsolatban, az soványan is meg fog... És ki is fogják használni.
17-es, és milyen áron? Mi mindent kell eltűrniük és mennyire durván kell odatenniük magukat cserébe?
Az egy dolog, hogy van mellettük jó(l kinéző), normális(nak tűnő) férfi, de lehet, hogy pl. az ágyban mindent egy pisszenés nélkül (sőt, élvezetet szimulálva) be kell vállalniuk, nehogy durci legyen, aztán repülés... Vagy lehet, hogy homokba dugott fejjel tűrik a rommá csaltságot, esetleg tényleg nem is tudnak róla. Vagy mint egy nagyra nőtt csecsemőt, úgy kell ellátniuk. Vagy bármi, amiről ha nem vagy eléggé része az életüknek, nem feltétlenül tudsz. És az, hogy ismersz egy vagy max. néhány kivételt, akibe halálosan beleszeretett egy mesebeli herceg, és azóta a tenyerén hordozza, nem azt jelenti, hogy ez a jellemző...
"Meglepődnétek, hogy milyen pasikkal vannak."
Nyilvan, persze.
Kover not en meg nem lattam nekem tetszo ferfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!