Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rá szeretném venni a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá szeretném venni a barátnőmet, hogy jöjjön velem úgy sétálni az utcára, hogy nem vesz melltartót a póló alá. Ő húzódozik, nem akarja. Miért nem akarja vajon?

Figyelt kérdés
Imádom, amikor otthon úgy jár-kel, hogy nincs melltartó a póló alatt, és látom, hogyan mozognak, ugrálnak, hullámzanak a gyönyörű mellei a textil alatt. Izgi lenne számomra, ha az utcán ezt más pasik is látnák, és én büszkén feszítenék a barátnőm mellett, hogy ez a csodamellű csaj az enyém. Ti csak bámulhatjátok ezt a két gyönyörű félgömböt, de játszadozni velük csak nekem van jogom.

2020. júl. 10. 18:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
65%

Ha szerinted egy férfi csak annyit tud adni egy nőnek, hogy leviszi a szemetet, akkor levinném a szemetet.

Amúgy gondolom te sem vagy véletlenül egyedül. Mert ugye egyedül vagy? Én kifejezetten remélem, hogy találkozunk. Szívesen beszélgetnék veled, noha nem lenne kellemes beszélgetés. Még van is rá esély, kicsi a világ. 😉

2020. júl. 11. 17:06
 32/37 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem alapból, önmagábab ciki az (mellektōl függetlenül), ha valaki azért van együtt a barátjával/barátnōjével, hogy felvágjon vele, és ezt kifejezésre is juttatja.

Ebben a helyzetben a lány úgy érzi, mintha kirakatba akarnád tenni ōt, sétálni mennél azzal a céllal, hogy mutogasd ōt, ez nevetséges és szánalmas.

Az még oké, amikor egy pasi titokban így örül annak, hogy irigykednek a csajára mások, s érthetō módon ezt nem mondja el, inkább magában tartja. Ha te így direktben erre kéred a barátnōdet, semmi szégyenérzet nélkül, az már gáz.

2020. júl. 13. 09:32
 33/37 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert ez ízléstelen és közönséges, akik megbámulják, azoknak egy része nem azért fogja, mert fúúú, milyen jó ciciiik, hanem mert "fujj, de igénytelen retek ez a csaj". Néha meg kell tanulni a saját önös érdekeidet félretenni azért cserébe, hogy a párod kényelmesen érezze magát, és ne legyen kinézve a társadalom által.
2020. júl. 13. 11:47
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom lehet én vagyok máshogy bekötve, de nekem az izgatóbb, ha nem látják mások és otthon viszont én láthatom. De egyébként sem kényszeríteném olyan szituba a barátnőmet (ha lenne), ami neki kellemetlen. 30f
2020. júl. 13. 13:56
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek tetszene a barátnőd melle az nem baj? Ebben is kb ízlések és pofonok, szóval nehogy elkeseredj ha valaki majd kiröhög titeket.
2020. júl. 14. 00:21
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Nincs is barátnőd, miért kell kiírni ilyen zagyvaságokat. Ez a fantázia a te kis perverz elmédben létezik csak.
2020. aug. 3. 15:55
 37/37 anonim ***** válasza:
53%

Múltkor hipermarket vékony csaj nyári ruhában,mini volt kicsit bő háta derék részig hiányzott. Fura volt a csaj kopott tetoválások eltaposott szandál. Lehajolt a ruhára is melleire is hatott a gravitáció,fe 10centi maradt köztük.nem volt annyira hű de nagy élmény. Két lefelé nyíl :).

Kérdező a csajod addig mutogatná magát (te őt)jobb esetben amikor egyedül van leszólítanák fűznék,rosszabb eset,valaki elkapná és a mellére tenni gyerekragasztót

2020. aug. 13. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!