Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 46-48-as női pólóméret az kb...

46-48-as női pólóméret az kb XL-es? Vagy mekkora?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Xxxl
2020. júl. 3. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
3-4XL között van kb. De sok bolt használ egyedi méretezést.
2020. júl. 3. 13:08
 3/9 subrette ***** válasza:
100%

Aldi-ban, Tchibo-ban és mass Németországból indult üzletekben

L: 44-46:

XL: 48-50

Azaz L és XL között. Ilyenkor inkább a nagyobbat érdemes választani, mert szűkíteni könnyebben lehet..

2020. júl. 3. 15:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehát így látatlanban annyit tudok hogy a méretem valahol L és 3XL között van 😅
2020. júl. 3. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az adott oldalnak, márkának általában van mérettáblázata, ahol centiben megadják a méreteket. Abból talán kiderül, melyik jó neked.

Ha nincs elméretezve, akkor általában 36 S, 38 M, 40 L ...

De nekem is van 34-40 között mindenféle ruhám. 😁 Pedig a konfekció méretem 38.

2020. júl. 3. 15:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs adott oldal. Koliba kell leadni a méreteket, mert valami miatt egyen-pólót akarnak csoportonként egy programra. Végül arra hagyatkoztam, hogy a sulis tesipólóm XL-es kb és reménykedem, hogy jó lesz itt is, ha azt adom meg.
2020. júl. 3. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy az ilyen sulis pólóknak kb. ugyanolyan a szabása általában. Mármint mindegyik olyan stílusú, mint a tesipóló. :D Legalábbis a mi sulinkban minden egyéni póló egy kaptafára megy. Szóval szerintem a tesipóló mérete jó lesz.
2020. júl. 3. 16:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Pontosan. Ezért is adtam meg inkább a tesipóló méretet. Hátha az jó lesz úgy. :D
2020. júl. 3. 17:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár későn válaszolok szerintem, de az ilyen egyenpólóknál, ha fiúk-lányok ugyanolyat kapnak, nincs más szabás, úgy vettem észre, hogy általában a férfi méretezés az alap. Én legalábbis mindig ezzel találkoztam, kisebbet kellett kérnem, mint amit normál női pólókból hordok.
2020. júl. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!