Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá szeretném venni a barátnőmet, hogy jöjjön velem úgy sétálni az utcára, hogy nem vesz melltartót a póló alá. Ő húzódozik, nem akarja. Miért nem akarja vajon?
Hogy te mekkora egy tuskó vagy kérdező!
Én csak itthon nem veszek fel melltartót, a kutya se nézi hogy van-e rajtam, vagy nincs!
Ha csak kimegyek sétálni az utcán, boltba megyek, csak akkor veszek fel melltartót, vagy máshova kell menni.
De kérdező... a gusztustalanságodról teszel tanúbizonyságot az alpári kérdéseddel!
Vagy azt várod hogy sok női társam megírja neked komiba vagy PM-be hogy "Nyugi éns e veszek fel melltartót ha sétálok az utcán, és csak úgy állnak a bimbóim"..
Vagy azt várod hogy képet küldözgessünk neked???
Hát ezt keményen besz*ptad!
Nem értem miért pontozzák le azokat, akik a kérdező "mellett állnak". Szerintem ez egy sokkal egészségesebb perverzió, mint mondjuk az anális szex. Különben is, ha a csaj nincs benne a dologban, senki nem kényszeríti. Ez csak egy kérés.
Lehet ezt is lepontozni.
Ez nem perverzió, viszont rettenetesen óvodás. Bibibí, ezzel a két csöccsel csak én játszhatok, ti meg pukkadjatok meeeeg...
Hány éves is vagy, kérdező?
A körítés mond el mindent.
Ha a párom megkérne erre, hogy menjünk el valamerre ami nem a legforgalmasabb út sétálni, mert közben számára beindító látni a mellem formáját és kivárni míg hazaérünk, akkor oké.
De ha azért kérne meg hogy más pasik nézegessék a mellem.. Hát az hányinger.
Nekem férfiként, ha ilyet kérnék, pontosan ez volna az okom. A gyönyörű látvány és hogy muszáj volna kivárnom, míg hazaérünk.
A másik ok, hogy a lány lenne olyan büszke erre a testrészére, hogy mások előtt nem szégyelli egy kicsit jobban megmutatni. Ez még vonzóbbá tenné előttem. A magabiztosság szexi.
A harmadik ok, ha megteszi ezt értem, az a kapcsolatunk szempontjából is lehet egy pozitív visszajelzés. Szerintem.
Ha megteszi, akkor akarja, de legalábbis hajlandó rá. Nem pisztollyal állok a háta mögött. Ha látnám rajta, hogy nem akarja, nem erőltetném egyáltalán. Ha látnám rajta, hogy feszeng és rossz neki, én is elkezdeném magam rosszul érezni. Nem vagyok érzéketlen bunkó. Az ilyen játék akkor a jó, ha ő is benne van és jól érzi magát benne, de legalább annak örül, hogy én örülök.
Én is sok mindent megtennék érte, olyat is, amit nem akarok, ha ezzel boldoggá teszem.
Amiről beszélünk az pedig nem több, mint egy perverz fantázia, nincs sok jelentősége.
De ha ő benne lenne, akkor nem kellene rávenni.
Mi az, amit megtennél érte? Kivinnéd a szemetet?
"legalább annak örül, hogy én örülök"
Nem vagyok egy szerencsés ember, de remélem, a sors legalább akkora kis morzsát ad nekem, hogy soha ne kelljen veled, vagy a fajtáddal élőben találkoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!