Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok hogy undorodom a férjemtől?
Szépen lassan alakult ki ez a 16év alatt. Elhidegültünk. Kijár külföldre. Ha haza jön akkor is csak a facebookot nézi játszik alszik. Gyerekekkel nem igazán foglalkozik. Így ők se szeretik annyira.
Undorító mert sokszor nem fürdik. 16 év alatt kb.5ször mosott fogat ha kiveszekedtem mert büdös volt. Nincs foga ami van az is rohadt. Állandóan az orrát turja de nagyon durva szinten utánna meg fogdos mindent vele.
11+ Ez a gyümölcsöd.
Minden partnerem emeltem, és emelkedett.Onnan ahonnan jött, klasszisokkal magasabb szinten engedtem el, és még a csúnyából is herceg vált, amiért bomlottak a libák.:D
Látod a különbséget?:D
13 olyan vagy mint egy játékgép, csak tudni kell mit kell megnyomni rajtad:xDDDD
Nem egy darab herceg van a világtörténelemben, és vannak kik kisebb segítségre szorulnak, szemben azokkal akik helyesek, és pár útó munkára van csak szükségük
Mondtad ezeket a dolgokat neki, hogy ez nem tetszik, és hogy miért van?
Így elsőre én egyfajta tükröt tartanék elé, azaz én sem foglalkoznék magammal (persze csak otthoni keretek közt), hátha észreveszi magát. Mit szeretnél: folytatni vele, vagy hagyni az egészet? Mérlegelj, mi lenne a jobb?
Ha nem megy semmi sem, akkor külső segítséget kérnék pl.: a helyi családsegítő által.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!