Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akik párban élnek kicsit irigylik azokat akik egyedül vannak?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit lehet az egyedülléten irigyelni. Aki egyedül van ahhoz nincs aki odabújjon, nem szereti szerelemből senki.2020. júl. 9. 21:31
1/10 anonim válasza:
Én igen kicsit irigylem. Nem kell be számolni senkinek hova mész kivel mész mit csinálsz... Mire költod a pénzt stb
2/10 anonim válasza:
Több év együttlét után egy kicsit szerintem igen.
4/10 anonim válasza:
Aki kapcsolatban van és irigyli a szingliket, az lehet nem a jó emberrel van együtt?
Nekem nincs mit irigyelnem senkin, nagyon jól megvagyunk a párommal.
5/10 anonim válasza:
Én nem irigylem őket, sőt. Ahogy a barátnőim mesélik hogy milyen emberekkel mennek randira meg mennyire más az értékrendjük, mindig összeteszem a kezem, hogy fiatalon megismerkedtem a párommal és azóta is tart.
El sem tudom képzelni hogy nekem a mai világban hogy menne az ismerkedés, de ezek után kezdem érteni, miért panaszkodnak sokan arra, hogy nem találnak párt maguknak..
6/10 anonim válasza:
Vannak pillanatok, de alapvetően nem.
7/10 anonim válasza:
Én néha irigylem őket mert nincsen anyósuk. Ez azért nagy előny néha, persze itt szeretnék elnézést kérni a rendes anyósoktól, mert olyan is van.
8/10 Deák Dominik 2020 válasza:
Persze, megvan az előnye az egyedüllétnek is. Nem vagy elköteleződve senki irányába és azt csinálsz, amit akarsz.
9/10 anonim válasza:
Én nagyon nagyon szeretek egyedül lenni, csak magamra figyelni, nem alkalmazkodni stb. Nem úgy fogalmaznék, hogy irigylem akinek nincs párja mert imádom a párom és sosem cserélném el egy kis egyedüllétért. De azért baromi jó volt amikor egyedül éltem, én nagyon szerettem szingli lenni. Ha nem találom meg a páromat aki a tökéletes számomra akkor biztos, hogy most is szingli lennék inkább.
10/10 anonim válasza:
#4 Nem kell ehhez rossz partner, elég ha amúgy introvertált típus vagy és az együttélést néha "sok"-nak találod. Ettől még szereted a másikat és az nem is akaszkodik rád....de te igazán akkor tudsz feltöltődni ha néha egyedül alhatsz, egyedül lehetsz egész este. Nekem ezek szoktak hiányozni párakpcsolatban. Mondjuk nem is volt rendes párkapcsolatom évek óta, lehet hogy tudat alatt ezért, pedig vágyom rá amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!