Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha volt a múltban egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt a múltban egy férfi aki komolyan érdeklődött de aztán magyarázat nélkül eltűnt majd ismét jelentkezett,elhívott találkozni de nem mentem bele és azóta ismét eltűnt,de mégis folyton csekkolja mi van velem hogy telnek a napjaim,miért teszi?

Figyelt kérdés

Egészen márciusig nyúlik vissza a történet,én bekövettem őt egy ismerős ismerőse volt,majd rámírt,heteken keresztül beszélgettünk mindenről,ő elfogadta azt ami nekem van,elfogadta a tényt hogy van már egy gyerekem,már bizalmas dolgok is szóba kerültek,majd eltűnt mint szürke szamár a ködben,de nyomos oka volt neki és ez nem is kérdés.Majd újra felkeresett miután túljutott a nehézségeken,továbbra is azzal érvelt nagyon tetszem neki és ez nyilván nem változik/változott,lassan ennek két hónapja,három hete irtam neki pár sort,eltelt három nap és kaptam egy választ hogy mindent elmond nekem.Azzal érvelt a jövöjét próbálja kialakitani és hogy egész nap azon jár az agya mit csináljon,és nem csajozik ezt is hozzátette nekem,bár nem értem ezt miért akarta mindenáron tudtomra adni eleve ahogy rámírt és megkérdezte tölem akarom e tudni miért nem KERES.....Aztán érdeklődött még a picivel kapcsolatban és nagyjábol ennyi,ja meg megkérdezte akarok e találkozni,nem adtam azonnali és egyértelmű választ,ja meg hebegett habogott ilyen butaságokat hogy ő azt hitte már 1000x találtam magamnak valakit,meg azt hitte én is elengedtem ezt.

Meg hogy ő soha egy szóval nem mondta hogy ne lenne jó találkozni biztos nagyon jó lenne,gondolom azért célozgatott erre mert nem adtam neki választ arra a kérdésre találkoznék e vele.

Lényeg a lényeg tegnap felköszöntöttem a születésnapján,meg sem nézte.

Viszont amit kirakok azt mindig megnézi,szóval tudja akkor hogy írtam neki és nem ír vissza direkt alapon de amit meg kirakok azt bezzeg végignézi.Mire fel ez a viselkedés?

Rámír elhív randizni közben hetek telnek el és nem csinál semmit,de bezzeg kíváncsiskodni azt tud meg csorgatni a nyálát a képeimre.

2020. júl. 9. 02:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Amúgy azt mondta egy ismerösöm ő látásból ismeri ilyen kis ficsúr forma akkor megkérdeztem az mi azt mondta ilyen kis selyemfiú
2020. júl. 9. 03:11
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól még hogy a munkájában precíz, lehet a magán életében link. Ezt egy kolléga nem tudja eldönteni. Nekem úgy tűnik nem nagyon lesz ebből semmi, nem látszik elszántnak, ha igazán komoly udvarló lenne, nem tűnne el, szerintem csak te gondoltál bele többet

"Viszont amit kirakok azt mindig megnézi,"

Igen mert be vagy nála követve viszont, gondolom és az ember mindig megnézi a hírfolyamot vagy 100 másik dologgal együtt, DE ez nem azt jelenti hogy vágyódik utánad.

A pasas nem viselkedik ellentmondásosan. Nem valaszol, nem ír, az instát viszont hasznalja és minden egyes posztod megjelenik nála, amit megnez addig amíg ki nem követ.

2020. júl. 9. 03:15
 13/28 A kérdező kommentje:
Pont nem követ mát,leálltottam neki ne kövessen még annp káz honapja mégis nézi egy ez kettő pont hogy ezt nevezném annak,ugyanis mondj egy okot hogy eltűnik honapokra majd megkérdezi mi se történt volna akarok e találkozni
2020. júl. 9. 03:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"Pár napja megosztottam egy emléket amin az exemmel a kisgyerekem apjával vagyok,emlékszem azt a képet is megnézte és utána rögtön ki is lépett a sztorimból,egy napig rá se nézett a többi dologra.Gondolom az rosszul esett neki."

Na ez lehet totális bemagyarázás. Erre semmilyen hizonyítékod nincs, szerintem a fantáziad viccel veled.

2020. júl. 9. 03:19
 15/28 A kérdező kommentje:
Pont ez a ciki amikor elobujik a panceljabol ugy viselkedik mint aki nem is tunt volan el elkezdi meselni mi van vele en hogy vagyok gyerek hogy van stb
2020. júl. 9. 03:20
 16/28 A kérdező kommentje:
Nekem a kozos baratunk azt mondta tul szexi kepeket rakok fel tul szexi lany vagyok es neki nem tudna mit keudeni velem fel
2020. júl. 9. 03:22
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"mondj egy okot hogy eltűnik honapokra majd megkérdezi mi se történt volna akarok e találkozni"

Ez azt jelenti hogy mással kavart, majd vége lett és eszébe jutottál hirtelen. A többi kamu, ha érdekelned nem tünne el, komolyan... Akkor meg hülyenek is néz. Sajnalom.

2020. júl. 9. 03:23
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont a szexi lányokkal tudnának potens hetero férfiak mit kezdeni azt elhiheted. Mekkora bullshit.
2020. júl. 9. 03:27
 19/28 A kérdező kommentje:
Van is jelentkező bőven de nekem ő kell.Én ahhoz vagyok szokva le akarnak vadászni
2020. júl. 9. 03:30
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem hihetetlen dolog az hogy az embernek a sok közül pont az az egy kell aki meg neki nem reagál
2020. júl. 9. 03:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!