Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerősi körömben 2 egymásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerősi körömben 2 egymásnak ellentmondó dolog történt. (Több lenn, rövid! ) Mi az oka? Magyarázatot áhítok.

Figyelt kérdés

Láttam példát arra az ismerősi körömben, hogy barátnő mellett elhízott az addig kisportolt csávó, meg arra is, hogy a vékony gyerek kapcsolat alatt kezdett "gyúrni".

Leesett az állam, hogy a sportos izmos gyerek micsoda medve lett, hasas... De attól is, hogy a vékony srác milyen dögös lett egy kis izomtól! Hát de mi a szar? Mindkettőnek az okozta a változást, hogy lett barátnője, meg is mondta mind a 2, hogy ez az oka! De ezt hogy? 2 ellentétes dolog!!! Valaki magyarázza már el, légyszíves. Mind a 2 20-30 közötti életkorú.

2019. nov. 12. 02:49
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

A dominánsabb személyiség lehúzza-felemeli a másikat.

Ennyire egyszerű.

Nekem is volt már számtalan ilyen példám de általában higiénia jellegűek

2019. nov. 12. 02:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Két különböző ember két teljesen más hatással lehet rád. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen párt választasz.

De itt leginkább arról van szó, hogy az első srác belekényelmesedett a kapcsolatba. Ő úgy állt hozzá, hogy ott a barátnője minek adjon magára ha valaki így is szereti.

A másik srác meg ennek pont az ellenkezője akinek az önbizalma meginog egy kapcsolatban és úgy érzi sokkal jobbnak kell lennie ahhoz, hogy megtartsa a párját.

2019. nov. 12. 03:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Talán úgy, hogy két különböző személyiségű ember?

Rajtunk például semmit nem változtatott ilyen értelemben a kapcsolat. Ugyanúgy edzünk, ugyanazt esszük szinte... Na bumm.

Ez is olyan, hogy az egyik barátnőm stresszevő, ő ha ideges, akkor eszik, nekem meg egy szőlőszemet nem lehet olyankor lenyomni a torkomon. Nekem egy kapcsolat azt az érzést adja, hogy azzal járok a legjobban, ha igyekszem az maradni, akibe a párom beleszeretett, ezert ragaszkodom is az életmódomhoz. A srácnak, aki elengedte magát, gondolom azt jelentette a kapcsolat, hogy most már biztonságban van, most már nem akar mindenkinek tetszeni, a párja meg így is szereti, elfogadja. A srác meg aki megizmosodott, gondolom pont hogy a párja által inspirálódott és akar jobb és jobb lenni mellette, hogy a lány lássa, hogy megérte őt választani.

Különbözőek vagyunk, ez van

2019. nov. 12. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Mégis mi? Talán nem vagyunk egyformak. Most te ezt komolyan kérdezed?

Ezért nincs nektek barátnőtok sem többek között, mert azt hiszitek minden nő ugyanolyan, ugyanazt akarja és ugyanúgy reagál

2019. nov. 12. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Az én sportos vékony bátyámat 120 kilósra felhízlalta a nője. Ő dolguk engem nem érdekel, de én ezt biztos nem hagynám a páromnak.

A pasik sosem veszik észre ha egy nő irányítja őket. :)

2019. nov. 12. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg lehet, nem is a baratno okozta a változást. Az egyik megunta az edzést, van ilyen sok, a másik meg kedvet kapott hozzá. Vagy a haverjai raBeszeltek.
2019. nov. 12. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értem, mit nem értesz.

A testsúly, még az alkat csak egy tényező az ember életében.

Mit örökölt, milyen az életmódja, az elkötelezettsége a testi jellemzők felé, a párkapcsolat milyensége, motivációit, még még kismillió más dolog

2019. nov. 12. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!