Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok otthon a meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok otthon a meleg miatt tök pucéran lenni? Csinálni a rendes dolgaitokat, csak éppen ruha nélkül?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Albérletben megesett, hogy munkából hazamenve gatyában flangáltam. Rosszul szigetelt tetőtéri lakás volt, ráadásul pont délután tűzött be a nap a szobába, így lelöktem magamról a felesleges ruhadarabokat. Viszont volt, hogy pont csengettek a bejárati ajtón, gyorsan magamra kaptam egy nadrágot, nehogy véletlenül egy szál f...ban lásson meg valaki. Kimentem, egy idősebb, 70 körüli néni volt, aki az egyik ismerősét kereste, csak nem tudta, melyik lakásban lakik, ki tudja, mi lett volna, ha boxerban lát meg. Mondtam neki, hogy név szerint nem igazán ismerek senkit, de az elmondása alapján sejtem, hogy a mellettem lakó hölgyre gondol. De azért rendes volt, mert mondta, hogy "menjen vissza a lakásba, nehogy megfázzon". :)
2020. júl. 5. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

50 évesen idős bácsi...🤣🤦‍♀️

Meztelen nem szoktam lenni, legalább fehérneműben vagyok. Korábban inkább egy könnyű ruhában voltam, de idén annyira nem bírom a meleget, hogy ha lehet egy bugyin és melltartón kívül más nincs rajtam.

2020. júl. 5. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egész nap úgy vagyok.

F.

2020. júl. 6. 04:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem nem komfortos, meg belső udvarra néző nagy ablakos társasházban lakunk, szóval mindent látnak premier plánban a szomszédok. Köntösben vagy hosszú pólóban szoktam lenni.
2020. júl. 6. 13:56
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát jó, 12-es válaszoló, a gyakorin zömmel a 20 éves korosztály van, nekik bácsi vagyok. :D
2020. júl. 6. 16:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, aki bugyi+melltartó kombót ír, annak minek a melltartó? A bugyit megértem...
2020. júl. 6. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, hát nem tudom, engem még a huszas korosztály se nénizzen le, helyből rosszul lennék 😂

Részemről...nem szeretek ruha nélkül lenni, tehát minimum a bugyi-melltartó kombó kell.

2020. júl. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!