Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a párotok magába beszélne, mikor nem vagy otthon és egyedül van? Szakító ok?
Én is szoktam magamban beszélni. Inkább hangosan gondolkozom, lehet hogy kicsit para, dehát ez van.
22L
Az én férjem akkor is beszél magába, ha itthon vagyunk, és nem lát. Hangosan gondolkodik. De neki legtöbbször olvasásánál is mozog a szája, ez valami ilyesmi dolog lehet.
Mondta, amikor még csak jártunk, és nem voltam ott, na ott azért élénkebben beszélgetett magába "velem" :D
Nem zavar, szerintem ez cuki. Én is beszélek magamba, csak annak nincs hangja.
Nagyon sokan szoktunk magunkban beszélni,vagyis nem magunkban, mert kimondjuk.
Én pl akkor ha valamit dolgozok és nem haladok, dühös,mert elcseszek valamit,vagy pihennék és folyamatosan csörög a telefon stb. Nincs ebben semmi, ez még nem jelenti azt,hogy megzakkant bárki is.
Home office-ban én is szoktam.
"Ne má', te r0hadék, megint ledobott a szerverről ez a lepratelepi csökevény!"
"Hoppá, e-mail, na mi van, megjött az anyag?"
Hát hogy válaszoljon neki a másik csaj, vagy pasi ha tele van a szája???? :D
Amugy honnan tudod hogy magában beszél ha nem vagyott?? Bepoloskáztad a lakást???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!