Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én már egyedül fogok maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés
Ahogy öregszem egyre kétségbeesettebb vagyok, főleg ha látom hogy másoknak nem kell küszködniük a társkereséssel, mert már régóta van párjuk. Most vagyok 27 éves, de még mindig nincs senkim. Viszont nem tudom miért, de hozzám mindig másképp állnak a férfiak, még kis áldozatokat sem képesek értem hozni, minta nők többségéért. Már valakinek az is gond volt, hogy ha utaznia kellett miattam kb. 30 km-t , vagy gond volt neki ha vett nekem csokikat, úgy hogy nem is kértem hogy vegyen nekem bármit. Nekem minden olyan nehezen jön össze.
2020. júl. 5. 13:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%
Èlet. Akkor maris levegonek neznek a nok
2020. júl. 5. 16:18
 22/23 anonim ***** válasza:
71%

#18: Na jó, én itt untam meg. Összevissza beszélsz, mindenben keresel valami kifogást és a legminimálisabban sem vállalod a felelősséget azért, hogy saját magadnak hoztad létre azt a gagyi életet, amiben élsz.

Tudod mit? Tökéletesen megérdemled, hogy ezt kaptad. Neked ez kell, hát örülj neki!

Ettől függetlenül nem "szerintem" legrondább nőkről beszéltem, hanem a környezetük szerint is olyanokról. Pl. 150 centis, 100 kilós lányokról, zsíros hajjal és férfias arccal. És volt rájuk kereslet. Való igaz, hogy nem a legjobb srácok startoltak rájuk, de az is igaz, hogy nem olyan önsajnálatban fetrengő, gyk-n rinyáló kislányok voltak, mint te.

Tudod, ők hajlandóak voltak felnőni és vállalni a felelősséget a saját életükért.

2020. júl. 5. 16:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Akkor én ufó vagyok mert kocsival viszem mindig a kiszemeltemet és fizetem a randikat. Na jó, a legfinomabb kávét és fagyit ő szokta fizetni.😁
2020. júl. 5. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!