Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már egyedül fogok maradni?
Talán az a bajod, hogy a 3szög likba 4szöget erőltetsz...párkapcsolatra értem, nm másra.
Tök fiatal vagy még s úgy 40 után pánikolhatsz akár.
Lehet a gond, hogy olyan "béjemvés" alakoknak adsz labdát?
Akkor, mit vársz???
Szerintem rossz polcon keresgélsz.
#13: Volt már az oldalon olyan nő, aki elmondta, hogy mennyire ronda. És majdnem minden férfi és nő szerint teljesen rendben volt. Gondolom nem küldesz képet sem az arcodról, sem az alakodról, de fura, hogy ennyire negatívnak látod magad.
A betegségek érthető okok, azok tényleg nehezítenek a helyzeteden. A "sótlan" hozzászólásod szintén.
Köszi a válaszod!
de mi ennek az oka lányok?
Engem általánosban lerondáztak nem egyszer a fiúk,kb undorodtak tőlem ,a legjobb barátnőm meg az iskola szépe volt...családom meg elnyomó volt,semmi szeretet sehonnét..
középiskolába menet eldöntöttem,hogy változtatok a sorsomon,nem akarok többé a ronda lány lenni.Elkezdtem hobbikat,sportolta,táncoltam,extrán figyeltem a külsőmre,fene tudja miért és hogyan de innentől kezdve mindig volt barátom. Kb bárkit megkaphattam volna akármikor.Tényleg gyönyörű lányok mellett is a fiúk engem akartak inkább,mert nekem eszem is volt hiszen általánosban és otthon a sok negatív dolog miatt hamar megtanultam használni az agyam..
de nyilván a sors velem is elbánt megint,mert apám mintáját követtem és bántalamzó pasiba botlottam,nehezen sikerült feldolgoznom évekig tartott,eléggé lecsúsztam lelkileg és mindenhogy. Mai napig utcán is lerondáznak néha,nincsenek nagy barátnőim mégis vannak férfiak akik meg gyönyörűnek látnak és csillagokat lehoznák értem. Olyan barátom van aki fanatsztikus minden téren fel lehet rá nézni,rengeteg dolgohzo ért,intelligens és megérti a személyiségem hibáit,megérti a rossz gyerekkorom és türelmes velem és láttam exei gyönyörű nők voltak mégis engem akar és szeret és ő gyönyörűnek lát.
Lányok nem tudom veletek mi lehet a gond,de próbáljatok meg változtatni valamin,mert ha nekem így siekrült akkor nektek sem lehetetlen!!!
26L
#15 Ja, hogy neked eszed is volt, tudtad használni az agyad... Ok, remélem, tudod, hogy ezt viszont a szüleidnek köszönheted, mármint olyan értelemben, hogy genetika... Ezzel szemben nekem anyai nagyanyámat ért. fogy.-nak minősítették, 30 körül 5 éves szintre lőtték be. Anyámat is úgy rugdosták át kegyelem 2-eskével a 8 általánoson, és közölték vele, hogy ne is gondolkodjon továbbtanulásban, esélytelen. Na, szóval innen nehéz nyerni.
Humort, "tartalmat" sem tudok tölcsérrel tölteni magamba.
Ronda nyilván én sem akarok lenni, pech, hogy apám meg az ő apja hányás fejét örököltem. Nekik férfiként akkoriban még elnézték, nekem ma nőként ugyanaz a fej teljességgel elfogadhatatlan. És nem, a tonna vakolat nem megoldás... Rossz minőségű hajból (szintén köszi apuciéknak!) sem lehet akármilyen frizurát kihozni. A diszpraxia pedig sokat tud segíteni abban, hogy még ha a fodrásznak sikerül is valamit alkotni, azt én itthon még csak meg se tudjam közelíteni. Test? Implantátumok. Fizeti valaki? A cseréket is? A kockázatokat is vállalja helyettem?
... szóval de, van lehetetlen!
"Nekik férfiként akkoriban még elnézték, nekem ma nőként ugyanaz a fej teljességgel elfogadhatatlan."
Hááát, mondjuk nekem a legrondább csaj ismerőseim is viszonylag könnyen találtak pasit. De tény: Könnyebb panaszkodnod.
16, és te is csak általánost végeztél? egyszer olvastam egy könyvben,hogy egy srác egy intelligencia teszten olyan eredményt ért el amivel zsenik közé tartozott,de valami hiba miatt rosszul tudta meg az eredményt ,azt hitte,hogy alul teljesített. Ettől kezdve tényleg nagyon rosszul teljesített az iskolában,továbbtanulás előtt is arra gondolt,hogy mivel buta őt tuti nem vennék fel sehova..
Aztán volt egy kísérlet ahol átlagos képességű gyereket kiválasztva azt hhazudták neki,hogy külölnegesen okos és innetől kezdve ő ezzel azonosította magát és később elismert kutató lett belőle..
Szóval sokszor mi magunk és a környezet kategorizál és azzal azonosítjuk magunkat,nekem te nem látszol butának akárhogy próbálod bemesélni magadnak :)
Amúgy a volt agyam nem úgy értettem,hogy 5-ös tanuló voltam,hanem hogy alapból nem az a buta liba típus voltam akit meg lehet vezetni,hanem olyan aki tudta használni az eszét,de nem lexikális értelemben...
A nőnek humor nem igazán kell,én sem szoktam vicceket mesélni :D azt a barátom megteszi helyettem.
Szerintem te is találnál társat,ha nem gondolnál magadra ennyire negatívan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!