Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az értelme ennek a "mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az értelme ennek a "mit tudsz nyújtani?" kérdésnek?

Figyelt kérdés
Ez olyan ellenséges és kötekedő kérdés.
2020. júl. 5. 09:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, csupán azt elfelejted, hogy egy kapcsolat érzelmi és anyagi kapcsolat is egyszerre. Akkor működik igazán, ha mind a kettő egyformán megvan kölcsönösen.

Hiába akarjátok szépíteni, ahogy a piacon válogatsz a gyümölcsök, zöldségek között, hogy melyiket szeretnéd hazavinni, ugyanúgy a társkeresés is egy piac, húspiac, emberek között válogatsz, hogy te melyiket szeretnéd társul magadnak.

Külső plusz belső alkotja a kerek egészet.

Hiába emberszertő és megértő valaki, ha külsőre nem jön be neked, vagy éppen a hátad mögött megcsal, vagy lekezelően, tiszteletlenül beszél rólad.

Túlságosan kevés az elvárásod. Ezek alapján nem lehet felépíteni egy hosszan tartó kapcsolatot. Nagyon pontosan kell meghatároznod, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak.

2020. júl. 5. 17:34
 32/32 anonim ***** válasza:

"Próbáltam neki elmagyarázni, hogy van különbség elvárás és elvárás között, de nem értette meg."

Nem is fogja megérteni, de ha így válaszolsz:

Én tudok neked nyujtani xyz-t, neked ez jó lesz, cserébe megküzdök a számomra fontos dolgokért, az már tetszik neki. Tudod a betegfejűeknek ez az 50/50.

Tiltsd töröld szerintem, az se normális, mint sokan mások :/

2020. júl. 6. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!