Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy néz ki a LEGRONDÁBB...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki a LEGRONDÁBB férfi, akivel még hajlandóak lennétek párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Tehát olyan férfiról van szó, aki az "elmegy" kategóriába tartozik, szexuálisan még éppen vonzónak tálaljátok, de messze nem tökéletes.

Tudnátok képet linkelni?

2020. júl. 4. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
9 Nyilvan nem kamu, kicsit se. Kb 8 es fel perc megszerkeszteni egy ilyen kepet.
2020. júl. 5. 01:20
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Az internetről hozol példát? :D Én a való életről beszéltem. Én kérek elnézést.
2020. júl. 5. 01:29
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

[link]

Kb ilyen kategóriás csávókkal. Rondával biztos nem feküdnék le de ilyen átlagoskákkal igen, feltéve ha megvan a közös kémia.

2020. júl. 5. 01:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Erre nehéz lenne válaszolni, mert ez egy szubjektív dolog.

Nekem életem szerelme, akihez valaha a legjobban vonzódtam/vonzódom, tipikusan az a srác, akit eredetileg még csak nem is vettem számításba(!), hogy helyes lenne, csak miután elkezdtem jobban megismerni és megkedvelni, akkor kezdett el tetszeni külsőre, mára meg már teljesen elfogult vagyok vele. De az összes barátnőm, sőt még a saját barátai is állandóan lecsúnyázzák, a nőknél való sikere a 0-hoz konvergál, és nem értik, nekem miért ő kell. Ráadásul az évek múlásával csak egyre rosszabbul néz ki. Nálam mégis mindig 10/10-es marad...

(Egyébként azért ő sem csúnya, inkább átlagosnak mondanám, de kimondottan csúnya (csálé fogú, vagy hogy mondtátok :D) embereket szerintem nem is ismerek közelről.)

2020. júl. 5. 03:31
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

Erre tényleg azért nehéz válaszolni, mert aki tetszik ennyire, azt már nem tartom rondának. Én elég elfogadó vagyok talán koromnál is fogva, amikor már senki nem tökéletes. De csak a kinézet miatt nem kezdenék bárkivel, mivel érzelem nélkül meg nem megy. Ám fogalmam sincs, mitől lesz szimpatikus valaki. Talán egyébként az illata is számít, meg hogy milyen szituációban láttam meg. Pl. simán vonzó, ha épp mosolyogva átadja a helyét egy idősnek vagy előadja a tutit egy pulpitusnál, míg egy pillanat alatt irtózni tudok valakitől, ha leüvölti az előtte bénázó sofőrt.

Bár ez pont az ideális férfiakról szól, de tanulságos, milyen sokféle:

[link]

Egyébként meg nézz körül az utcán, milyen férfiak járkálnak nővel az oldalukon.

2020. júl. 5. 06:50
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Az már megvolt, köszönöm. Az exem.

Kövér volt, ráadásul olyan pocakja volt mint egy terhes nőnek, elég igénytelen hatást keltett. A lábai olyanok voltak mint egy elefántnak. A feje is fura formájú volt, tele volt az arca miteszerekkel. Elég durván. A haja semmilyen volt, öltözködni se tudott. Több mint 2 évig voltunk együtt, szerelmes voltam. 😂😂😂

Mindenki más szerint is ronda és gáz volt az egész srác. Linkelni nem szeretnék.

2020. júl. 5. 08:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Linkelni nem is muszáj. Nagyon jók vagytok! Folytassátok!
2020. júl. 5. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!