Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegetheti folyton a Facebookomat?
Nincs semmi titkolnivalóm, ne értsetek félre, de megtudnék zavarodnk, mikor valaki utánam kutakodik.
A Facebookomat folyamatosan figyelnem kell, mert a férjemnek szeritnem már mániája "ellenőrizni" és a tudtomon kívül belép a fiókomba. Ne értsetek félre, de nem szeretném 2x meggondolni, hogy a barátnőimnek mit írok le, mert mi van ha beleolvas a beszélgetésekbe.
Tegnap óta megint teljesen bunkó. Ez általában akkor szokott lenni ha belép a Facebookomba és talál valamit, ami neki nem tetszik (lájkolt fotó, beszélgetés valakivel). Viszont júniusban olyan jelszavat cseréltem, amit talán már én sem tudok, és akkor minden helyről kijelentkeztem az applikációban. A számítógépen kívül máshová nem jelentkeztem be. Viszont tegnap estére már láttam, hogy valami problémája van a férjemnek. Ma reggel gondoltam megnézem a telefonomon keresztül a bejelentkezéseket és mit ad Isten, tegnapi napon észleltem egyet itthonról, amikor én még nem, de a férjem már otthon volt. Megismétlem, azóta a saját gépemre sem voltam bejelentkezve, így ő hogyan tudott volna? Már nem tudok mit tenni. Mondanám, hogy legyintek rá, nézze csak, de nem mert idegesít rettentően.
Aki ért az ilyenhez, az mit gondol? Valóban ő jelentkezhetett be valahogy? Sokszor van, hogy a Facebook nem ad reális bejelentkezési helyeket, de ez egyértelmű számítógép + Chrome böngészőt írt ki. Totál nem tudom, hogy valós lehet-e ez az info.
1. Chrome --> beállítások --> automatikus kitöltés --> Jelszavak (mindent kikapcsolsz szépen) + adatvédelem és biztonság, (minden előzmény cooki törlése)
2. a telefonod nem függ össze a számítógépeden lévő chrome-val. Ha az egyiken be van állítva attól a másikon nincs. Ez úgymond külön program. Külön a telefonodon és külön a gépeden mentődik el.
3. és ezek után szépen jelszóváltoztatás + megathatod úgymond 2 faktoros biztonsági beállításként, hogy a telefonodra kapj üzenetet ha be akar valaki jelentkezni.
Az uzeneteket lehet olvasatlannak is jelolni, miutan elolvastad, ugyanugy, mint egy emailt is.
De miert nem szembesited amugy ot es kerdezed ki, megis mi a banat baja van?
Jajj, és még nem is ismeri az inkognitó módot... :D
Kétfaktoros bejelentkezés, ahogy fent írták.
"Firefoxból nem törölte az előzményeket. Chrome-ban viszont nem volt tegnapi esemény, és onnan jött a jelzés. Ez hogyan?"
- Gondolom a Chrome-ból volt ideje előzményt törölni, firefoxból meg ezek szerint nem. (Egyébként van arra mód, hogy törölt előzményeket is újra előhozz, én nőként tudom :D)
Chome-ban a szinkront sose kapcsold be, ha esetleg eddig be volt, mert az is elmenti akkor a fiók jelszavakat... (Chorme-beállítások jelszavaknál tudod ellenőrizni, hol van elmentve és hol nincs, bár fentebb látom már kitörölted a mentetteket úgy is)
A 2 faktoros bejelentkezés segíthet, de az sem minden esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!