Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus, ha egy nő a facebookon éli az életét?
Figyelt kérdés
Élete minden mozzanatáról rak ki képeket, képek alá kommenteli a világfájdalmát, az aktuális dolgait. Mindenki látja, mert nyilvános is a tetejében.2020. jún. 18. 22:35
1/12 tgt válasza:
Nekem nem kéne ilyen nő, az biztos.
2/12 anonim válasza:
Semennyire nem szimpatikus, mindenkinek egy nyitott könyv, ráadásul figyelem hiányos, jobb dolga nincs nekem ez mindent elárul.
3/12 anonim válasza:
Inkább vezethetne blogot, az még érdekes is lenne. De a fészbúúúúúúúk ahol mindenki csak keménykedik pár "lájkért"? Ne már. Ne mááááár.
4/12 anonim válasza:
Szerintem elég kevés ember van akinek ez szimpatikus lenne. Haszontalan időtöltés, valami hasznosabbat is csinálhatna, meg eleve az is unszimpatikus, hogy ilyen nyilvánosan kiteregeti az életét.
6/12 anonim válasza:
Annyira, mintha sünt kéne szarnom.
7/12 anonim válasza:
Unszimpatikus, egyszer akart ismerkedni egy nő. Elég volt ránézni a Facebookjára hogy tudjam, nem akarok vele megismerkedni. Naponta több pózolós vigyorgós fotó...
Nem volt csúnya nő, de az ilyen szintű lájkgyűjtés , vagy magamutogatás, vagy nem is tudom mi ez, szerintem nagyon nem normális. Elég durva ha valakinek ez tölti ki a napját hogy dobálja fel a képeket egyfolytában, napról-napra , évről-évre.
8/12 anonim válasza:
Nem tolerálnám, pedig sok mindent elviselek.
ez már függőség, és a kapcsolat rovására megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!