Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alacsonyabb pasik! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsonyabb pasik! Nektek mert baj ha nekunk a magasabb pasik jonnek be?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanis kifejtem, ezzel lenezed az alacsony rokonaimat, haverjaimat, azokat akiket kedvelek, teszem azt színészeket, de ha nem is lenne ilyen. Ne nézz le senkit azért mert nem tetszik neked, azért amiről valaki nem tehet kis piicsaaa.
2020. júl. 2. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Az 1-est adom :DDDD Bírom a humorát :)

Bár azt nem értem, mit értetek alacsonynak, az átlag férfi magasság kb 172-175cm. Ilyen problémám nekem még sose volt, jó mondjuk az én 166cm-mel nem is igen lehet. Mondjuk kocsim is van, meg szobám is :)

2020. júl. 2. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az alacsony srácok ritkábban kellenek a csajoknak, mint a magasak. Magas csajok és sok alacsony is 180 cm feletti srác után sóvárog. Ebben nincs semmi konteó. Vannak kivételes esetek, de nem ez a jellemző. Tudok én is 185 centi körüli csajt 175 körüli sráccal, de ritka és hát érdekesen is mutatnak, bár engem nem igazán érdekel.

Kicsit olyan ez a téma, mint a kis mellű nők síránkozása, önutálata, énképzavara, önbizalomhiánya a kis mellük miatt. Van amelyik százezrekért, milliókért meg is műtteti egy idő után... Viszont ott azért más a helyzet, mert kis mellel is lehet bőven pasit fogni esetleg nem a város jogászát, amelyiknek az kell az szilikonoztat, hogy ott is legyen esélye. Alacsony pasiknak viszont jóval nagyobb a hátrányuk a magasságuk miatt, főleg amikor délceg, daliás módon kezdeményezniük kellene és lenyűgözni egy lányt, csak közben alacsonyabbak a lánynál vagy egyszerűen nem elég magasak neki. Szóval én értem ezt a problémát, nehezebb nőt találni úgy, bár nem lehetetlen, sok alacsony csaj van és egy részüknek jó az alacsony pasi is. Én 180 felett vagyok mégsem találok könnyen barátnőt.

2020. júl. 2. 19:15
 14/14 anonim ***** válasza:
A kérdésed megfogalmazása amúgy tovább rombolja az önbizalmat, mert minden nő nevében beszélsz, holott te csak egy vagy a 3,5 milliárd nő közül. Gondolom el lehetsz magadtól szállva, ne itt idétlenkedj,hanem a szépségeddel, amitől mindenki el van ájulva, járjál magas, izmos sportos álompasival.
2020. júl. 12. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!