Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsonyabb pasik! Nektek mert baj ha nekunk a magasabb pasik jonnek be?
Az 1-est adom :DDDD Bírom a humorát :)
Bár azt nem értem, mit értetek alacsonynak, az átlag férfi magasság kb 172-175cm. Ilyen problémám nekem még sose volt, jó mondjuk az én 166cm-mel nem is igen lehet. Mondjuk kocsim is van, meg szobám is :)
Az alacsony srácok ritkábban kellenek a csajoknak, mint a magasak. Magas csajok és sok alacsony is 180 cm feletti srác után sóvárog. Ebben nincs semmi konteó. Vannak kivételes esetek, de nem ez a jellemző. Tudok én is 185 centi körüli csajt 175 körüli sráccal, de ritka és hát érdekesen is mutatnak, bár engem nem igazán érdekel.
Kicsit olyan ez a téma, mint a kis mellű nők síránkozása, önutálata, énképzavara, önbizalomhiánya a kis mellük miatt. Van amelyik százezrekért, milliókért meg is műtteti egy idő után... Viszont ott azért más a helyzet, mert kis mellel is lehet bőven pasit fogni esetleg nem a város jogászát, amelyiknek az kell az szilikonoztat, hogy ott is legyen esélye. Alacsony pasiknak viszont jóval nagyobb a hátrányuk a magasságuk miatt, főleg amikor délceg, daliás módon kezdeményezniük kellene és lenyűgözni egy lányt, csak közben alacsonyabbak a lánynál vagy egyszerűen nem elég magasak neki. Szóval én értem ezt a problémát, nehezebb nőt találni úgy, bár nem lehetetlen, sok alacsony csaj van és egy részüknek jó az alacsony pasi is. Én 180 felett vagyok mégsem találok könnyen barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!