Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, vagy inkább ne?
Van egy fiú, akivel körülbelül olyan 1-2 hónapja találkozgatok, legutóbbi alkalommal le is feküdtünk. Ez pár napja volt. Azóta viszont nem ír.
Ő az a fajta, aki nem szeret irogatni facebookon, inkább személyesen szeret beszélgetni.
Szerintetek rá írjak, vagy ez nem jó ötlet?
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem igazán szeretném elszúrni vele a dolgokat, nem szeretném, ha nagyon nyomulósnak tűnnék.
Normális válaszokat légyszives! :)
Előre is köszönöm. :)
18L
Azért nem kértem ki még a véleményét, mert most akartam rá írni, de a tesóm már alszik.
Falaznia azért kellett, mert hiába ismeri a családom, anyám nem kedveli túlzottan, nem szimpatikus neki és nem engedett volna el. Hiába vagyok 18 éves, még anyával élek és nem csinálhatom azt ami éppen eszembe jut.
De anya hajlamos túltolni mindent. Meg ő azt szeretné, ha neki megfelelne az illető, akivel én találkozgatok, vagy együtt vagyok. Szerintem pedig nem szükséges neki megfelelnie.
Hiszen úgy is én leszek együtt vele, én találkozgatok vele, nem ő.
Én is ki akarom élvezni a fiatalságomat, hibázni, rossz dolgokat csinálni, tapasztalatokat szerezni, de úgy nem fog menni, ha nem hagyja.
Ha rosszul sül el egy-két dolog, akkor legalább tanulok belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!